واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» اسلامی: دشمن به دنبال سیاست «فشار از بیرون و شکستن از درون» علیه ایران است پزشکیان از رویای ریاست‌جمهوری گذشت شمخانی: به هر ماجراجویی علیه ایران پاسخ قاطع و قوی می دهیم تذکر به پزشکیان درباره لزوم در ارسال لایحه نظام عادلانه حقوق‌ها پزشکیان: از مشکلاتی که مردم متحمل شده‌اند صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم سنتکام خروج از پایگاه التنف سوریه را تأیید کرد امام خامنه‌ای: در 22 بهمن امسال ایران سربلند و دشمن مأیوس شد وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت پایدار بازنگشته است پزشکیان: مردم از حوزه سلامت ناراضی‌اند/ پزشکان جواب مردم را درست بدهند پزشکیان: مردم گول رسانه‌های بیگانه را نمی‌خورند؛ 22 بهمن سنگ تمام بود پزشکیان وارد گلستان شد+ برنامه‌ها شمخانی: توان موشکی ایران قابل مذاکره نیست عراقچی: مذاکرات طبق خواسته‌های ایران پیش رفته است

وعده مهم رئیس کل بانک مرکزی به مردم : عملکرد بازار ارز نیمایی و مبادله‌ای بهتر خواهد شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: با گشایشی که در سفر امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور با استفاده از ارز درهم به وجود آمد و گشایش جدیدی که در عراق به وجود می‌آید، حتماً وضعیت بازار ارز نیما و بازار مبادله در سال جدید بهتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 20
کد خبر: ۱۷۷۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدرضا فرزین» که روز دوشنبه ۲۸ اسفند همراه با «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی به عراق سفر کرد، به تشریح دستاوردهای حاصل از ملاقات‌هایش با مسئولان عالی عراقی پرداخت و گفت: در این سفر ملاقات خوب و مؤثری با نخست‌وزیر عراق داشتیم و قبلاً هم رئیس جمهور با وی صحبت‌ کرده بود که موجب شد آقای «سودانی» دستورهای خوبی به رئیس کل بانک مرکزی بدهد.

وی با اشاره به جلسه سه ساعته خود با رئیس بانک مرکزی و مدیرعامل بانک تجارت عراق تصریح کرد: ما منابع زیادی حاصل از نفت و گاز در عراق داریم که دستور پرداخت بخش زیادی از کالاهای اساسی که در کشور ما هست، در آنجا صادر می‌شود ولی برخی تأخیرهای به وجود آمده سبب شده بود خیلی از کشتی‌های مربوط به کالاهای ما با مشکل مواجه شوند.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: دستور کار اصلی جلسات ما تسریع در پرداخت‌ها بود که دستور لازم در این زمینه صادر شد و دستور پرداخت جدیدی هم ارائه کردیم که قرار شد دوستان عراقی موضوع را با سرعت پیگیری کنند.

فرزین افزود: برای اطمینان خاطر از انجام توافقات قرار شد جلسات مستمری با مسئولان بانک مرکزی عراق برای پیگیری کارها داشته باشیم و دو نفر هم در بانک مستقر شدند که روزانه موضوعات را پیگیری کنند تا ان‌شاءالله مسائل و مشکلات تجار ما که کالاهای اساسی وارد کرده‌اند، به سرعت برطرف شود.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان با تبریک فرارسیدن سال نو، خاطر نشان کرد: با گشایشی که در جریان توافقات انجام شده در سفر به امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور با استفاده از ارز درهم به وجود آمد و همچنین گشایش جدیدی که در عراق به وجود می‌آید، حتماً عملکرد بازار نیما و بازار مبادله ارز در روزهای پس از سال جدید را بهتر خواهید دید./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر