فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن

نظر وزیر کشور درباره حواشی ایجاد شده پیرامون انتخابات شورایاری‌ها

وزیر کشور گفت: شورای عالی استان‌ها طرحی را در خصوص ساز و کار انتخابات شورایاری‌ها آماده کند تا قانون محکمی در این خصوص وجود داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در گفت‌وگویی، درباره مسائل ایجاد شده پیرامون انتخابات شورایاری‌ها، گفت: برگزاری انتخابات شورایاری‌ها مصوبه شورای شهر بود و البته در کمیسیون تطبیق هم با آن مخالفت نشد؛ ضمن آنکه به عنوان یک امر مشارکتی چندین دوره است که برگزار می‌شود.

 

وی افزود: از وزارت کشور کمک خواسته شد تا از نظر امنیت و انتظاماتِ انتخابات و نیز استفاده از روش الکترونیکی برگزاری انتخابات همکاری داشته باشد، اما وزارتخانه باید مجوز لازم را در اختیار داشت، در صورتی که این امر فاقد قانون بود و تنها مصوبه شورای شهر را داشت.

 

وزیر کشور اظهار داشت: وزارت کشور نمی‌توانست با مصوبه شورا وارد کار شود، لذا این موضوع در دولت مطرح شد و دولت با این هدف که این امر مشارکتی مردمی به خوبی انجام شود، وزارت کشور را موظف کرد با شهرداری و شوراها هماهنگی داشته باشد و کمک کند.

 

رحمانی‌فضلی که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، ادامه داد: اگرچه این کار انجام شد، اما توصیه ما به شورای عالی استان‌ها این است که حتماً طرحی را در خصوص ساز و کار انتخابات شورایاری‌ها آماده کنند تا قانون محکمی در این خصوص وجود داشته باشد.

 

وی اضافه کرد:دوره قبل هم بازرسی این ایراد قانونی را گرفته بود و شورای عالی استان‌ها به ما قول داده بودند که این موضوع را در قالب یک طرح به مجلس ارائه دهند.

 

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این بار دفعه آخر باشد که انتخابات شورایاری‌ها به این صورت برگزار می‌شود تا دچار مواجهه با نظر دستگاه نظارتی مبنی بر غیرقانونی بودن نشویم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار