سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

حاجی‌دلیگانی: مهار تورم با برنامه‌ریزی و بسترسازی محقق خواهد شد

عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی ، گفت: مهار تورم در سایه برنامه‌ریزی و بسترسازی‌های لازم برای این منظور محقق خواهد شد و دولت نمی‌تواند به صورت دستوری آن را انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 23
کد خبر: ۱۷۷۴۲۸

حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی  با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام «مهار تورم، رشد تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: مهار تورم در سایه برنامه‌ریزی و بسترسازی‌های لازم برای این منظور محقق خواهد شد و دولت نمی‌تواند به صورت دستوری آن را انجام دهد.

 

وی افزود: پیش از نقاط مثبت شعار سال جدید همراه کردن مهار تورم با رشد تولید است، واقعیت این است که مهار تورم باید با رشد و رونق تولید همزمان باشد تا نتیجه مطلوب آن را مشاهده کنید.

 

عضو هیأت‌رئیسه مجلس اظهار کرد: اگر مهار تورم بدون توجه به رشد و رونق تولید اتفاق بیفتد، شاهد رکود تورمی در کشور خواهیم بود و عملاً در چاله این رکود خواهیم افتاد.

 

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه نیز بر مهار تورم و رشد تولید تأکید داشته‌اند و رشد اقتصادی ۸ درصد و تورم تک رقمی را برای ۵ سال برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری کرده‌اند.

 

عضو هیأت‌رئیسه مجلس افزود: مجلس آمادگی دارد تا برای تحقق بیشتر و بهتر شعار سال جدید، همکاری‌های لازم را در حوزه تقنینی و نظارت با دولت داشته باشد و ما سه‌شنبه‌های نظارتی خود را برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌های مختلف به منظور تحقق شعار سال تخصیص خواهیم داد.

 

مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید، امسال را به نام سال «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر