اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد سه منبع آگاه گفتند که امارات متحده عربی یک کانال محرمانه برای مذاکرات بین اسرائیل و سوریه ایجاد کرده است، زیرا حاکمان جدید سوریه به دنبال کمک منطقه‌ای برای مدیریت روابط با رژیم صهیونیستی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۱۹
امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع امنیتی سوری و یک مقام اطلاعاتی منطقه‌ای گفتند، این تماس‌های غیرمستقیم که قبلا خبری از آن منتشر نشده، بر مسائل امنیتی و اطلاعاتی و اعتمادسازی بین سوریه و رژیم صهیونیستی که روابط رسمی ندارند، متمرکز هستند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، یکی از منابع مطلع اعلام کرد، این تلاش که چند روز پس از سفر الجولانی به امارات متحده عربی در ۱۳ آوریل آغاز شد، در حال حاضر بر «مسائل فنی» متمرکز است.

همچنین یک منبع ارشد امنیتی سوریه نیز به رویترز گفت که این کانال ارتباطی محرمانه صرفا به مسائل امنیتی محدود است و بر چندین پرونده «مبارزه با تروریسم» تمرکز دارد.

این منبع مطلع همچنین اعلام کرد مسائل نظامی به ویژه نگرانی‌های فعالیت ارتش رژیم صهیونیستی در سوریه در این کانال محرمانه مطرح نمی‌شود.

این منبع اطلاعاتی گفت که مقامات امنیتی امارات، مقامات اطلاعاتی سوریه و مقامات اطلاعاتی سابق اسرائیل، از جمله افراد دیگری، در این سازوکار دخیل بوده‌اند.

به گفته یکی از منابع و یک دیپلمات منطقه‌ای، میانجیگری غیررسمی بین رژیم صهیونیستی و سوریه با هدف آرام کردن اوضاع، در هفته گذشته از طریق کانال‌های دیگر انجام شده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده