سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سردار تنگسیری: شهیدان به ما آموختند با تمام توان مدافع حریم ولایت باشیم

فرمانده نیروی دریایی سپاه در پیامی ضمن تسلیت در پی درگذشت مادر گرانقدر «سردار شهید بیژن گرد» بیان کرد: شهیدان مظهر ایثار و استقامت هستند و درس ولایت‌مداری را با خون خود به ما آموختند تا با تمام توان مدافع حریم ولایت باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 25
کد خبر: ۱۷۷۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت بانوی مؤمنه مرحومه «حاجیه خانم مکیه غریبی» والده گرانقدر «سردار شهید بیژن گرد» را تسلیت و تعزیت گفت.

 

متن پیام به شرح ذیل است:

خانواده معظم سردار رشید سپاه اسلام «شهید بیژن گرد»

سلام علیکم
درگذشت بانوی مکرمه مومنه حاجیه خانم مکیه غریبی ، مادر گرانقدر سردار رشید سپاه اسلام شهید بیژن گرد، از حماسه سازان نبرد مستقیم با امریکای متجاوز در ۱۶ مهر ۱۳۶۶ ، موجب تألم و تأثر خاطر گردید.

 

شهیدان مظهر ایثار و استقامت هستند، آنها با شهامت و توکلی بی مثال در راه اسلام و پاسداری از وطن در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح و استکبار جهانی، مردانه ایستادند و از جان خود گذشتند و با خون ارزشمند خود،

 

ریشه های درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری نمودند تا پایدار و استوار چون سرو همیشه سبز باقی بماند.
آنها رفتند و به دیدار محبوب و معبود ازلی شتافتند تا ما امروز بتوانیم با امنیت و آسایش کامل و در سایه سار پربرکت نظام اسلامی بمانیم و جامعه ای منتظر را برای ظهور خورشید عالمتاب هستی ، حضرت بقیة الله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آماده سازیم و بدین سان درس ولایت مداری را با خون خود به ما آموختند تا با تمام توان مدافع حریم ولایت باشیم.

 

تربیت شهدا به قصد تداوم راه شهادت‌طلبان و ترسیم مسیر حرکت رو به رشد نسل جوان و نوپای انقلاب اسلامی برای دستیابی به اهداف والای نظام مقدس اسلامی، هنری است که بانوان زینبی و مادران

 

و همسران فاطمی شهدا با تأسی از مکتب عاشورا ، با درایت و استقامت، یگانه میدان‌دار آن هستند و همانا این خواهران و مادران شهدا بودند که برادران و فرزندان جوان و نوجوان خود را برای حضور در جبهه ها و میادین نبرد حق علیه باطل آماده برای دفاع از ولایت و انقلاب اسلامی می کردند تا در مقابل دشمن غدار و قلدر، سینه سپر کنند و یک وجب از خاک مقدس این سرزمین پاک و مقدس به دست دشمن متخاصم نیفتد.

 

یقینا اجر ایثار و از خودگذشتگی شما خانواده معظم شهدا بویژه مادران شهدا با خداوند سبحان خواهد بود و ما توان اندک خود را در قالب جملات شکسته به پاس تقدیر و تشکّر از شما در طبق صدق و اخلاص نهاده ایم تا بگوییم به یادتان هستیم پس شما نیز به یاد ما باشید که قطعاً ادامه این مسیر جز با دعای خیر شما میّسر نمی باشد.

 

اینجانب با نهایت تأسف و تأثر درگذشت جانسوز این بانوی مؤمنه صبور و الگوی پایداری و استقامت ، مادر گرانقدر سردار شهید والامقام بیژن گرد را به بیت معزز ایشان صمیمانه تسلیت و تهنیت عرض نموده و از پروردگارمتعال برای آن مرحومه مغفوره علو درجات و همنشینی بر خوان کریمانه حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و برای بازماندگان، صبر و شکیبائی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

برادر شما : دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری/ فارس

ارسال نظر