مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است

امیر سرتیپ ملک: قدرت نظامی و دفاعی ایران خواب را از چشم دشمنان ربوده است

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب‌ غرب کشور گفت: امروز قدرت نظامی و دفاعی نیروهای مسلح ایران به حدی ارتقا یافته که خواب را از چشم دشمنان ربوده و آن‌ها از اقتدار سربازان این آب و خاک شب را با ترس و نگرانی به صبح می‌رسانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 25
کد خبر: ۱۷۷۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر علی ملک فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب‌غرب کشور در بازدید از گروه پدافندهوایی ماهشهر در جمع کارکنان این یگان ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان گفت: بالاترین افتخار برای یک سرباز حراست از آب و خاک کشور است و برای ما این بزرگترین افتخار است که سرباز ولایت و مدافع خاک کشور اسلامی ایران هستیم و تا زمانی که لباس مقدس سربازی بر تن داریم، دفاع از آب و خاک وطن را مانند دفاع از ناموس خود می‌دانیم.

 

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب‌غرب کشور ادامه داد: امروز قدرت نظامی و دفاعی نیروهای مسلح ایران به حدی ارتقا یافته است که خواب را از چشم دشمنان ربوده است و آنها از اقتدار سربازان این آب و خاک شب را با ترس و نگرانی به صبح می رسانند در حالیکه مردم ایران در کمال آرامش اند و شما سربازان غیور میهن سهم بسیار بزرگی در این ایجاد امنیت دارید.

 

وی افزود: امروز دشمنان تمام تلاش خود را به کار می‌برند که جوانان ایرانی را دچار یأس و ناامیدی کنند و از تبدیل شدن ایران اسلامی به یک کشور قدرتمند جلوگیری کنند، همچنانکه در وقایع اخیر مشاهده شد که دشمن هر آنچه در توان داشت را به میدان آورد تا در کشور تغییر و تحول مورد نظر خود را اجرا کند اما با هوشیاری مردم ولایت مدار و تدابیر و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا( مد ظله العالی) باز هم نقشه آنها برملا شد و شکست خوردند.

 

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب غرب کشور اظهار کرد: نیروی پدافندهوایی در سال گذشته مأموریت های بسیار مهمی برای ایجاد امنیت انجام داده است و در سال ۱۴۰۲ مأموریت مهم تولید امنیت در آسمان کشور را با تلاش و جدیت بیشتر به انجام خواهد رساند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار