روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد

آیت الله رئیسی: انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود

آیت الله رئیسی: انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود رئیس جمهور با تاکید بر اینکه انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود، گفت: چه بسیار افراد موفقی هستند که محدودیت‌ها و کاستی‌های زندگی خود را تبدیل به فرصت‌هایی برای پیشرفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه شنبه (5 فروردین) همزمان با سومین شب ضیافت‌الله، در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری میزبان جمعی از ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و مسئولان این دو سازمان حمایتی بود.

 

رئیس جمهور پس از اقامه نماز مغرب و عشا، روزه خود را در کنار ایتام حاضر افطار کرد و در سخنان کوتاهی با ابراز خرسندی از حضور در جمع صمیمانه جمعی از خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی گفت: کودکان، نوجوانان و جوانان تحت پوشش حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی مصداق هم کسانی هستند که امام صادق (ع) آنها را گنج‌هایی دانست که در صورت توجه و تربیت صحیح می‌توانند تاریخ‌ساز باشند.

 

رئیسی با تاکید بر اینکه انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود، افزود: چه بسیار افراد موفقی هستند که محدودیت‌ها و کاستی‌های زندگی خود را تبدیل به انگیزه و فرصت‌هایی برای پیشرفت کرده و با توکل بر خدا و تلاش مضاعف به مدارج عالی اجتماعی رسیده و هم آینده خود را درخشان کرده‌اند و هم دستگیر دیگران شده‌اند.

 

وی عدم برخورداری از نعمت پدر و مادر و شرایط مطلوب زندگی را سخت توصیف و در عین حال تصریح کرد: هر انسانی هم می‌تواند یک فرد تاثیرپذیر باشد و هم یک فرد تاثیرگذار و تفاوت این دو در میزان تلاش و همت افراد است، پس تلاش کنید تا با توکل بر خدا و همت و تلاش مضاعف افرادی تاثیرگذار و آینده‌ساز باشید./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار