احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

وزیر خارجه مالزی: ایران شریک تجاری مهم مالزی در منطقه است

وزیر خارجه مالزی در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان، ایران را شریک تجاری مهم خود در منطقه خواند و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور، بیش از پیش توسعه یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «زمبری عبدالقادر» وزیر امور خارجه مالزی، امروز (یکشنبه) ششم فروردین ماه در گفت‌وگوی تلفنی در خصوص موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، جمهوری اسلامی ایران و مالزی را دو کشور مسلمان و دارای اشتراکات فراوان خواند و ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور در تمامی این حوزه‌ها به شکل فزاینده و رو به جلو پیش رود.

 

امیرعبداللهیان همچنین ضمن تشکر از مواضع دولت مالزی در حمایت از فلسطین، با یادآوری روز قدس تأکید کرد: باور داریم کشورهای اسلامی می‌بایست برای کمک به فلسطین اقدامات موثر انجام دهند.

 

عبدالقادر وزیر امور خارجه مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی حلول ماه مبارک رمضان را به وزیر امور خارجه کشورمان تبریک گفت.

 

وزیر خارجه مالزی، ایران را شریک تجاری مهم خود در منطقه خواند و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور، بیش از پیش توسعه یابد.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد که برقراری مجدد روابط بین دو کشور مهم ایران و عربستان، منجر به افزایش صلح و ثبات در غرب آسیا خواهد شد.

 

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مالزی همچنین تحولات افغانستان و اوکراین را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار دادند./ فارس

ارسال نظر