عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

وزیر خارجه مالزی: ایران شریک تجاری مهم مالزی در منطقه است

وزیر خارجه مالزی: ایران شریک تجاری مهم مالزی در منطقه است وزیر خارجه مالزی در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان، ایران را شریک تجاری مهم خود در منطقه خواند و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور، بیش از پیش توسعه یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «زمبری عبدالقادر» وزیر امور خارجه مالزی، امروز (یکشنبه) ششم فروردین ماه در گفت‌وگوی تلفنی در خصوص موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، جمهوری اسلامی ایران و مالزی را دو کشور مسلمان و دارای اشتراکات فراوان خواند و ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور در تمامی این حوزه‌ها به شکل فزاینده و رو به جلو پیش رود.

 

امیرعبداللهیان همچنین ضمن تشکر از مواضع دولت مالزی در حمایت از فلسطین، با یادآوری روز قدس تأکید کرد: باور داریم کشورهای اسلامی می‌بایست برای کمک به فلسطین اقدامات موثر انجام دهند.

 

عبدالقادر وزیر امور خارجه مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی حلول ماه مبارک رمضان را به وزیر امور خارجه کشورمان تبریک گفت.

 

وزیر خارجه مالزی، ایران را شریک تجاری مهم خود در منطقه خواند و ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور، بیش از پیش توسعه یابد.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد که برقراری مجدد روابط بین دو کشور مهم ایران و عربستان، منجر به افزایش صلح و ثبات در غرب آسیا خواهد شد.

 

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مالزی همچنین تحولات افغانستان و اوکراین را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار