دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

موافقت مجارستان با عضویت فنلاند در ناتو

پارلمان مجارستان روز دوشنبه با تصویب لایحه‌ای با عضویت فنلاند در ناتو موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 28
کد خبر: ۱۷۷۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ا از "سی جی تی ان", تصمیم پارلمان مجارستان به چندین ماه مخالفت حزب حاکم موسوم به "فیدز" با عضویت فنلاند و سوئد در ناتو پایان می‌دهد.

این حزب حاکم به انتقادهای فنلاند و سوئد از مجارستان معترض بود.

لایحه پیوستن فنلاند به ناتو با ۱۸۲ رای موافق و ۶ رای مخالف در پارلمان مجارستان تصویب شد. حزب فیدز هفته گذشته اعلام کرد از این لایحه حمایت خواهد کرد.

رای گیری در مورد عضویت سوئد در ناتو هنوز در بوداپست برنامه ریزی نشده است.

دستیار ارشد سیاسی ویکتور اوربان نخست وزیر فنلاند روز یکشنبه در توییتر نوشت که دولت از عضویت سوئد در ناتو حمایت می‌کند و "اکنون تصمیم گیری به عهده پارلمان است. "

به گزارش ایرنا, فنلاند و سوئد در ماه مه (خرداد) سال ۲۰۲۲، سه ماه پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، درخواست عضویت ناتو را دادند. ترکیه و مجارستان از میان ۳۰ عضو ناتو درخواست فنلاند و سوئد را تایید نکرده‌ بودند.

بوداپست و آنکارا تاکنون آمادگی خود را برای تصویب درخواست فنلاند اعلام کرده‌اند، اما درخواست سوئد را تایید نکرده‌اند.

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در ماه ژانویه (دی) گفت که استکهلم نباید روی حمایت آنکارا از عضویت در ناتو حساب باز کند، زیرا اعتراضات اخیر در سوئد به قرآن سوزی صورت گرفته است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر