دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

فنلاند فردا رسما عضو ناتو می‌شود

دفتر ریاست‌جمهوری فنلاند و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو امروز (دوشنبه) اعلام کردند که این کشور اروپایی از فردا (سه‌شنبه) رسماً یکی از اعضای ناتو خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه اسکای نیوز در این خصوص گزارش کرد، استولتنبرگ با تأیید این خبر تصریح کرد که عضویت فنلاند در ناتو، این کشور را امن‌تر خواهد کرد.

علی‌رغم هشدارهای پی در پی روسیه در خصوص عضویت فنلاند و سوئد در ناتو، ترکیه آخرین عضو از ائتلاف 30 عضوی ناتو بود که در نهایت ماه گذشته میلادی (مارس) با درخواست فنلاند برای پیوستن به ناتو موافقت کرد.

پیش از این در سال 2020، مقدونیه شمالی به ائتلاف ناتو پیوسته بود و از آن زمان تاکنون هیچ کشوری به این ائتلاف اضافه نشده بود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اوایل ماه مارس اعلام کرد که فنلاند پس از برداشتن گام‌های منسجم برای عمل به وعده‌هایش در سرکوب گروههایی که آنکارا تروریستی م‌داند و همچنین آزادکردن صادرات دفاعی، از نعمت حمایت ترکیه برای پیوستن به ناتو بهره‌مند شده است.

با این‌حال، ترکیه هنوز با درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو موافقت نکرده است و تأکید دارد که استکهلم تاکنون اقدامات کافی برای سرکوب گروههای مشابه که در بالا به آن اشاره شد، انجام نداده است.

فنلاند و سوئد مدعی هستند که امنیت آن‌ها پس از عملیات نظامی سال گذشته روسیه در اوکراین بیش از پیش به خطر افتاده است و به همین جهت خواستار پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هستند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار