رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

فنلاند فردا رسما عضو ناتو می‌شود

فنلاند فردا رسما عضو ناتو می‌شود دفتر ریاست‌جمهوری فنلاند و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو امروز (دوشنبه) اعلام کردند که این کشور اروپایی از فردا (سه‌شنبه) رسماً یکی از اعضای ناتو خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه اسکای نیوز در این خصوص گزارش کرد، استولتنبرگ با تأیید این خبر تصریح کرد که عضویت فنلاند در ناتو، این کشور را امن‌تر خواهد کرد.

علی‌رغم هشدارهای پی در پی روسیه در خصوص عضویت فنلاند و سوئد در ناتو، ترکیه آخرین عضو از ائتلاف 30 عضوی ناتو بود که در نهایت ماه گذشته میلادی (مارس) با درخواست فنلاند برای پیوستن به ناتو موافقت کرد.

پیش از این در سال 2020، مقدونیه شمالی به ائتلاف ناتو پیوسته بود و از آن زمان تاکنون هیچ کشوری به این ائتلاف اضافه نشده بود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اوایل ماه مارس اعلام کرد که فنلاند پس از برداشتن گام‌های منسجم برای عمل به وعده‌هایش در سرکوب گروههایی که آنکارا تروریستی م‌داند و همچنین آزادکردن صادرات دفاعی، از نعمت حمایت ترکیه برای پیوستن به ناتو بهره‌مند شده است.

با این‌حال، ترکیه هنوز با درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو موافقت نکرده است و تأکید دارد که استکهلم تاکنون اقدامات کافی برای سرکوب گروههای مشابه که در بالا به آن اشاره شد، انجام نداده است.

فنلاند و سوئد مدعی هستند که امنیت آن‌ها پس از عملیات نظامی سال گذشته روسیه در اوکراین بیش از پیش به خطر افتاده است و به همین جهت خواستار پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هستند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار