اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود

فنلاند رسماً به ناتو پیوست

فنلاند رسماً به‌عنوان سی‌ویکمین کشور، عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، ماتوئوش موراویسکی، نخست‌وزیر لهستان اعلام کرد که فنلاند، به‌عنوان سی‌ویکمین عضو، رسماً به عضویت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آمد.

وی با انتشار پیامی در توییتر نوشت: فنلاند اکنون عضو ناتو است، تبریک می‌گویم. از این پس، این اتحاد دارای 31 کشور است، شرکایی قوی که تضمین‌کننده امنیت برای لهستان، منطقه و کل جهان هستند.

واکنش روسیه به عضویت فنلاند در ناتو

دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهوری روسیه امروز، سه‌شنبه، اعلام کرد که پیوستن فنلاند به ناتو اوضاع منطقه را تشدید و منافع روسیه را تهدید می‌کند.

به‌گفته وی، گسترش ناتو روسیه را مجبور می‌کند اقداماتی را برای تضمین امنیت خود انجام دهد. سخنگوی کرملین معتقد است: «پیوستن فنلاند به ناتو وضعیت منطقه را به‌شدت تشدید می‌کند، گسترش ناتو تهدیدی برای امنیت روسیه و منافع ملی این کشور است، و دقیقاً این وضعیت ما را مجبور می‌کند اقدامات متقابل تاکتیکی و استراتژیک انجام دهیم.»

پسکوف یادآور شد که شرایط عضویت فنلاند در ناتو و ورود احتمالی اوکراین به این ائتلاف اساساً متفاوت است، وی توضیح داد: فنلاند هرگز اقدامی علیه روسیه انجام نداده است، ما هرگز هیچ اختلافی با فنلاند نداشتیم، ولی در مورد اوکراین، وضعیت کاملاً متضاد و بالقوه خطرناک است، و همین واقعیت است که نیاز به انجام عملیات نظامی ویژه و دستیابی به اهداف آن را دیکته می‌کند.

به‌گفته وی، روسیه قبل از اتخاذ اقدامات تلافی‌جویانه، آنچه را در فنلاند اتفاق می‌افتد، از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.

سخنگوی کرملین همچنین تأکید کرد که روابط با این کشور مسلماً دستخوش تغییراتی خواهد شد، این امر نمی‌تواند بر ماهیت روابط دوجانبه با کشورهایی که به اعضای جدید اتحاد تبدیل می‌شوند، تأثیری نداشته باشد، چرا که پیمان آتلانتیک شمالی یک ساختار نظامی و غیردوستانه در قبال روسیه است.

واکنش آمریکا به عضویت فنلاند در ناتو و تأکید بر ادامه حمایت نظامی از اوکراین

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا هم در واکنش به پیوستن فنلاند به ناتو گفت: ناتو در یک لحظه تاریخی به‌سر می‌برد، از عضویت فنلاند در این پیمان استقبال می‌کنیم.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: بار دیگر بر حمایت خود از اوکراین و تلاش برای افزایش توانمندی ناتو تأکید می‌کنیم./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار