احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

پامپئو: تحریم‌های ما به تنهایی علیه ایران اثرگذار بوده‌اند

وزیر امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه (7 مرداد/29 جولای) در «باشگاه اقتصادی واشنگتن» مدعی شد که تحریم‌های یکجانبه کشورش علیه ایران اثرگذار بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه (7 مرداد/29 جولای) در «باشگاه اقتصادی واشنگتن» مدعی شد که تحریم‌های یکجانبه کشورش علیه ایران اثرگذار بوده است.

 

او گفت که هنگام آغاز تحریم‌ها علیه ایران برخی از کارشناسان معتقد بوده‌اند که تحریم‌های آمریکا به تنهایی علیه ایران اثرگذار نخواهند بود. او گفت مشخص شد که چنین نیست و تحریم‌های آمریکا به تنهایی کارساز بوده‌اند. پامپئو مدعی شد این تحریم‌ها توانسته‌اند 95 درصد از فروش نفت‌خام توسط ایران را کاهش دهند.

پامپئو در بخش دیگری از اظهاراتش، در واکنش به گزارش‌هایی که از اختلافات میان آمریکا و متحدان این کشور در خصوص ایران خبر می‌دهند مدعی شد آمریکا در حال همکاری با انگلیس برای حل و فصل مسائل مربوط به توقیف نفتکش تحت پرچم انگلیس از سوی ایران است. او گفت دو کشور در حال بررسی ساز و کاری برای جلوگیری از توقیف‌ کشتی‌ها توسط ایران هستند.

 

وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا آمریکا تعهدی به باز نگاه داشتن تنگه هرمز دارد، گفت: «ما آن را باز خواهیم نگاه داشت. ما یک برنامه امنیت دریایی راه‌اندازی می‌کنیم. همه کشورهایی که در بازماندن آن تنگه منافع دارند در این برنامه مشارکت خواهند کرد.»

 

در روزهای گذشته «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا مسئولیت باز نگاه داشتن تنگه هرمز را متوجه کشورهایی دانسته که بیشترین نفتکش‌های خودشان را از این تنگه عبور می‌دهند. او بعد از توقیف نفتکش «استینا ایمپرو» هنگام عبور از تنگه هرمز گفت آمریکا نفتکش‌های زیادی ندارد که از این تنگه عبور کنند.

 

علاوه بر این، رسانه‌ها در روزهای گذشته گزارش‌هایی از گسترش اختلافات میان آمریکا و انگلیس در خصوص تشکیل ائتلافی با هدف ادعایی «تأمین امنیت تردد دریایی» در خلیج فارس و تنگه هرمز منتشر کرده‌اند.

 

پامپئو، در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا برنامه‌ای برای حمایت از عبور و مرور سایر کشورها از جمله انگلیس دارد یا خیر گفت: «داریم با انگلیسی‌ها همکاری می‌کنیم تا راه حلی پیدا کنیم که این اتفاق مجدداً تکرار نشود و بازداری ایجاد کنیم.»

منبع :فارس

ارسال نظر