نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حمله هوایی آمریکا به شمال سومالی

فرماندهی ارتش آمریکا در قاره آفریقا از حمله هوایی در شمال سومالی و کشته شدن یک هماهنگ کننده عملیات نیروهای وابسته به داعش در این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، ارتش آمریکا مدعی شده در یک حمله هوایی یک هماهنگ کننده وابسته به «داعش» را در شمال سومالی و در منطقه «گولیس» کشته است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «افریکام» (فرماندهی ارتش آمریکا در قاره آفریقا) در بیانیه روز گذشته خود بدون ذکر جزئیات بیشتر از این حمله هوایی، تنها به زمان انجام آن که شنبه صورت گرفت و مکان آن واقع در منطقه کوهستانی گولیس اشاره کرد.

 

این در حالی است که الشباب، مهمترین گروه تروریستی در سومالی و وفادار به القاعده محسوب می‌شود و اغلب با گروه شبه نظامی دیگر واقع در شمال این کشور که به داعش وابسته است برای تسلط بر اراضی منطقه نبرد می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، افریکام همواره در حملات هوایی خود مدعی است که هیچ غیر نظامی کشته یا مجروح نمی‌‌شوند. آمریکا سال‌هاست که با ادعای حمایت از دولت ضعیف سومالی که تحت حمایت سازمان ملل قرار دارد، حملات هوایی را در این کشور انجام می‌دهد .

 

فرماندهی ارتش آمریکا در قاره آفریقا چندی قبل نیز مدعی حمله هوایی موفق علیه مواضع تروریست‌های الشباب در سومالی شد. ژنرال «رابرت هوستون» معاون بخش عملیات افریکام در این زمینه ادعا کرد که فشار مداوم بر الشباب موجب مهار تهدید این گروه می‌شود و کمک به دولت فدرال سومالی نیز برای نبرد با الشباب تداوم می‌باید.

 

یکی از مهمترین مشکلات امنیتی در سومالی حملات تروریستی مستمر شورشیان الشباب است و حملات الشباب و گروه تروریستی «بوکوحرام» ، سومالی را به همراه «نیجریه» به عنوان یکی از مرگبارترین کشور‌های جهان قرار داده و موجب کشته شدن ده‌ها هزار نفر و میلیون‌ها بی‌خانمان در این کشور شده است. 

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار