ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی باقی می‌ماند

  منابع خبری سه‌شنبه شب گزارش دادند، «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که پیشتر توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم برکنار شده بود، در سمتش باقی می‌ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
کد خبر: ۱۷۷۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری رویترز، منابع آگاه گفتند که «یوآف گالانت» وزیر جنگ برکنار شده رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی در سمت خود باقی می‌ماند.

در همین حال پایگاه خبری معا فلسطین گزارش داد، معاونان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تأکید کردند که گالانت تا اطلاع ثانونی همچنان وزیر جنگ این رژیم خواهد ماند.

پیش تر منابع خبری گفته بودند که نتانیاهو به وزیر جنگ برکنار شده کابینه خود گفته است که باید از کنست استعفا کند تا به وزارت جنگ بازگردد.

با شروع اعتراضات در سرزمین‌های اشغالی در ۱۲ هفته گذشته و گسترش روز افزون آن که به دلیل اعتراض به طرح قانون اصلاحات قضایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی صورت گرفته، روند این اعتراضات شعله ور شده و به درگیری نتانیاهو با نظامیان و دستگاه‌های امنیتی این رژیم رسیده است که از آن به عنوان جنگ قدرت یاد می‌شود.

اولین قربانی جنگ قدرت در رژیم صهیونیستی، وزیرِ جنگ این رژیم است که نتانیاهو وی را روز یکشنبه به دلیل انتقاد از سیاست‌هایش از کار برکنار کرد.

نتانیاهو به گالانت گفته بود که دیگر اعتمادش را به وی از دست داده، زیرا علیه ائتلاف حاکم به ریاست نتانیاهو عمل می‌کند.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران مسائل منطقه، نتانیاهو برای حفظ قدرت خود احتمالا تعداد بیشتری از شخصیت‌های موجود در ساختار حاکمیت رژیم صهیونیستی را به دلیل مخالفت با طرح اصلاحات قضایی‌اش از کار برکنار خواهد کرد و این تازه ابتدای راه است.

بنابر اعلام رسانه‌های صهیونیستی، گام بعدی نتانیاهو پس از برکناری وزیر جنگ کابینه خود، احتمالا کنار گذاشتن رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی خواهد بود./ایذنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار