جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

امیرعبداللهیان: مناسبات ایران و روسیه در مسیر درست خود و رو به پیشرفت است

امیرعبداللهیان: مناسبات ایران و روسیه در مسیر درست خود و رو به پیشرفت است وزیر امور خارجه کشورمان امروز (چهارشنبه) در دیدار با سرگئی لاوروف همتای روس خود در مسکو ضمن تشکر از استقبال همتای روس خود عنوان کرد: مناسبات دو کشور در مسیر درست خود و رو به پیشرفت است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
کد خبر: ۱۷۷۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان با بیان اینکه هیأت‌های عالیرتبه دو کشور در سطوح مختلف و در موضوعات متنوعی در حال تبادل نظر هستند، اظهار داشت: رؤسای جمهور دو کشور در تماس مستمر و مستقیم با یکدیگر هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: از اینکه بررسی‌ها درباره معاهده راهبردی و بلندمدت همکاری‌های دو کشور در روسیه نهایی شده، تشکر می‌کنم و ما نیز در ایران آن را مورد بررسی قرار داده‌ایم و امیدوار هستم در کمتر از یک ماه آینده بخش حقوقی وزارت خارجه دو کشور ویرایش نهایی این معاهده را انجام بدهند.

امیرعبداللهیان ادامه داد: در گام نهایی قبل از امضای معاهده همکاری‌های بلندمدت دو کشور قرار داریم. همکاری‌های ما در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌‌المللی به خوبی تداوم دارد.

به گزارش فارس، لاوروف نیز در این دیدار ضمن خیرمقدم به همتای ایرانی و تبریک سال نو و ماه رمضان اظهار داشت: امیدوار هستم در کمتر از یک ماه آینده بخش حقوقی وزارت خارجه دو کشور ویرایش نهایی این معاهده را انجام بدهند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، علی اصغر خاجی مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه ایران در امور افغانستان و علی علیزاده عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس امیرعبداللهیان را در این سفر همراهی می‌‌کنند.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان در ساعات پایانی سه شنبه شب هشتم فروردین ماه و در بدو ورود به مسکو با بیان اینکه همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه علیه هیچ طرفی نخواهد بود، گفت: حجم تبادل تجاری دو کشور در یک و نیم سال گذشته به بیش از ۳.۵ برابر افزایش پیدا کرده است. 

این چهارمین سفر امیرعبداللهیان به مسکو پس از تصدی وزارت خارجه است. او شهریور ماه سال گذشته برای سومین بار در سفر به مسکو با لاوروف دیدار کرد.

امیرعبداللهیان و لاوروف ۲۲ اسفند ماه نیز تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.وزیر امور خارجه روسیه در این گفت‌وگو، از توافق حاصل شده بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط فیمابین استقبال کرد. دو طرف درباره موافقتنامه جامع همکاری‌های بلندمدت گفت‌وگو کردند.آخرین تحولات اوکراین هم از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگوی دو وزیر امور خارجه بود که امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه تمرکز بر راه‌حل سیاسی و گفت‌وگو را مورد تأکید قرار داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار