ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

امیرعبداللهیان: مناسبات ایران و روسیه در مسیر درست خود و رو به پیشرفت است

وزیر امور خارجه کشورمان امروز (چهارشنبه) در دیدار با سرگئی لاوروف همتای روس خود در مسکو ضمن تشکر از استقبال همتای روس خود عنوان کرد: مناسبات دو کشور در مسیر درست خود و رو به پیشرفت است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
کد خبر: ۱۷۷۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان با بیان اینکه هیأت‌های عالیرتبه دو کشور در سطوح مختلف و در موضوعات متنوعی در حال تبادل نظر هستند، اظهار داشت: رؤسای جمهور دو کشور در تماس مستمر و مستقیم با یکدیگر هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: از اینکه بررسی‌ها درباره معاهده راهبردی و بلندمدت همکاری‌های دو کشور در روسیه نهایی شده، تشکر می‌کنم و ما نیز در ایران آن را مورد بررسی قرار داده‌ایم و امیدوار هستم در کمتر از یک ماه آینده بخش حقوقی وزارت خارجه دو کشور ویرایش نهایی این معاهده را انجام بدهند.

امیرعبداللهیان ادامه داد: در گام نهایی قبل از امضای معاهده همکاری‌های بلندمدت دو کشور قرار داریم. همکاری‌های ما در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌‌المللی به خوبی تداوم دارد.

به گزارش فارس، لاوروف نیز در این دیدار ضمن خیرمقدم به همتای ایرانی و تبریک سال نو و ماه رمضان اظهار داشت: امیدوار هستم در کمتر از یک ماه آینده بخش حقوقی وزارت خارجه دو کشور ویرایش نهایی این معاهده را انجام بدهند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، علی اصغر خاجی مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه ایران در امور افغانستان و علی علیزاده عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس امیرعبداللهیان را در این سفر همراهی می‌‌کنند.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان در ساعات پایانی سه شنبه شب هشتم فروردین ماه و در بدو ورود به مسکو با بیان اینکه همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه علیه هیچ طرفی نخواهد بود، گفت: حجم تبادل تجاری دو کشور در یک و نیم سال گذشته به بیش از ۳.۵ برابر افزایش پیدا کرده است. 

این چهارمین سفر امیرعبداللهیان به مسکو پس از تصدی وزارت خارجه است. او شهریور ماه سال گذشته برای سومین بار در سفر به مسکو با لاوروف دیدار کرد.

امیرعبداللهیان و لاوروف ۲۲ اسفند ماه نیز تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.وزیر امور خارجه روسیه در این گفت‌وگو، از توافق حاصل شده بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط فیمابین استقبال کرد. دو طرف درباره موافقتنامه جامع همکاری‌های بلندمدت گفت‌وگو کردند.آخرین تحولات اوکراین هم از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگوی دو وزیر امور خارجه بود که امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه تمرکز بر راه‌حل سیاسی و گفت‌وگو را مورد تأکید قرار داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار