بدهی دولت آلمان رکورد زد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

بدهی دولت آلمان رکورد زد

داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار فدرال آلمان (Destatis) نشان می‌دهد که بدهی دولت این کشور در پایان سال ۲۰۲۲ به رکورد جدید ۲.۳۷ تریلیون یورو (۲.۶ تریلیون دلار) رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 01
کد خبر: ۱۷۸۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار فدرال آلمان (Destatis) نشان می‌دهد که بدهی دولت این کشور در پایان سال 2022 به رکورد جدید 2.37 تریلیون یورو (2.6 تریلیون دلار) رسیده است.

 

بر اساس این گزارش که روز چهارشنبه منتشر شد، بدهی کل بودجه عمومی آلمان به بخش غیردولتی 2 درصد یا 46.1 میلیارد یورو (50 میلیارد دلار) نسبت به سال 2021 افزایش یافته است.

 

اداره آمار فدرال آلمان این افزایش را به کمک‌های اضطراری در طول همه گیری کووید-19 و بحران انرژی نسبت داد.

 

در مقایسه با پایان دوره سه ماهه سوم سال 2022، بدهی دولت آلمان 1.8 درصد یا 41.9 میلیارد یورو (45.5 میلیارد دلار) افزایش یافت که نگرانی ها را در مورد تأثیر آن بر اقتصاد و ثبات مالی این کشور افزایش داده است.

 

در این گزارش همچنین بدهی سرانه آلمان 28155 یورو (30600 دلار) اعلام شد که نشان دهنده فشار فزاینده‌ای بر جمعیت این کشور است.

 

تورم مارپیچ، بحران شدید انرژی و پیش‌بینی‌ها درباره ادامه روند کوچک شدن بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا، فعالیت مصرف کنندگان را فرسایش داده و تهدیدی برای رونق اقتصاد آلمان محسوب می‌شود.

 

اقتصاددانان می‌گویند که بدهی‌های فزاینده به بخش غیردولتی نشان دهنده شرایط چالش برانگیز اقتصادی آلمان به دلیل همه گیری و بحران انرژی است.

 

به گفته دستاتیس، بخش غیر دولتی شامل بانک ها و سایر بخش های اقتصادی داخلی و خارجی، مانند مشاغل خصوصی در آلمان و خارج از کشور می‌شود.

 

تلاش های دولت این کشور برای کاهش تاثیر این بحران ها به افزایش قابل توجه استقراض عمومی منجر شده است.

 

کریستین لیندنر، وزیر دارایی آلمان، پیشتر گفته بود که دولت باید هزینه های خود را محدود کند، به این معنی که دولت نمی تواند به سرعت مشکلات اقتصادی فعلی مانند کاهش سطح ثروت را حل کند./ تسنیم

ارسال نظر