غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اذعان نشریه فرانسوی به عزم جهانی برای پایین کشیدن دلار

یک نشریه فرانسوی تایید کرد استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، رنه ژیرار، تحلیلگر فرانسوی در مقاله‌ای برای فیگارو نوشت که آمریکا خود را در چاهی انداخته است که نتیجه آن پیشروی اجتناب ناپذیر جهان به سمت دلارزدایی است.

 

وی در ادامه نوشت: آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان ابزار فشار سیاسی بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

 

تحلیلگر فرانسوی دلارزدایی را فرآیندی غیرقابل برگشت خواند. به نظر او، امتناع کشور‌ها از دلار با این واقعیت توضیح داده می‌شود که واشنگتن از ارز خود به عنوان ابزار فشار بر سایر بازیگران در روابط بین الملل استفاده می‌کند. به همین دلیل، بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند تسویه حساب‌ها را به ارز‌های ملی خود به انجام برسانند.

 

ژیرار در ادامه گفت: علاوه بر این، کشور‌های بریکس در حال برنامه ریزی ایجاد ارز مخصوص خود برای تجارت هستند. سیستم تسویه حساب بین بانکی الکترونیکی چین که با سیستم سوئیفت تحت کنترل غرب رقابت می‌کند، نیز نباید نادیده گرفته شود.

 

پس از آغاز درگیری میان روسیه در اوکراین، کشور‌های غربی فشار تحریم‌ها را بر مسکو افزایش دادند، اما این امر موجب تورم بی‌سابقه در خود آمریکا و اروپا شد. به دلیل افزایش قیمت سوخت، در درجه اول گاز، صنعت اروپا تا حد زیادی مزایای رقابتی خود را از دست داده است، در حالی که صنعت آمریکا در حال رشد است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر