اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو

تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو منابع خبری از تظاهرات بیش از 175 هزار نفر در تل‌آویو علیه طرح اصلاحات سیستم قضایی مطرح شده از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 02
کد خبر: ۱۷۸۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از تظاهرات بیش از 175 هزار نفر در تل‌آویو علیه طرح اصلاحات سیستم قضایی مطرح شده از سوی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

 

این تظاهرات در حالی برگزار می‌شود که هزاران صهیونیست روز پنجشنبه در حمایت از نخست وزیر رژیم صهیونیستی و طرح اصلاحات سیستم قضایی، در تل‌آویو تظاهرات کردند.

 

بر اساس فیلم‌های منتشر شده، تظاهرات کنندگان اقدام به بستن خیابان‌ها و مسیرها کرده و خواستار ادامه اصلاحات در سیستم قضایی و عدم مداخله آمریکا در این موضوع شدند.

 

این در حالی است که سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شامگاه چهارشنبه در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت که از تحولات اخیر در اسرائیل نگران بوده و سران اسرائیل را به پایان اختلافات و کاهش تنش دعوت می‌کنیم.

 

رسانه‌های عبری‌زبان روز سه‌شنبه (۲۸مارس) در گزارش‌هایی اعلام کردند که علی‌رغم سخنان «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر توقف روند تصویب اصلاحات قضایی، مخالفان او به اعتراضات خیابانی ادامه می‌دهند.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه از توقف طرح جنجالی خود درباره سیستم قضایی این رژیم خبر داد و گفت: تصمیم گرفتم که طرح تغییرات در سیستم قضایی را متوقف کنم و به گفت‌وگو فرصت دهم. وی در ادامه مدعی شده بود که «گروه اندکی وجود دارد که آماده استفاده از خشونت و برافروختن آتش بوده و خواستار عدم حضور نظامیان در ارتش می‌شود و اسرائیل بدون ارتش استوار نخواهد ماند».

 

نتانیاهو در حالی از تداوم روند قانونگذاری طرح جنجالی خود عقب‌نشینی کرد که رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده بودند ائتلاف او در این باره هم‌رای نیست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار