به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری تحلیلی انگلیسی «میدل ایست آی» اعلام کرد که اعتراضات در سرزمینهای اشغالی به اصلاحاتی که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر کابینه میخواهد اعمال کند، باعث شده تا درصد زیادی از شهرک نشینان صهیونیست به فکر مهاجرت باشند.
پایگاه خبری تحلیلی «عربی۲۱» درباره این گزارش نوشت: بسیاری از کسانی که به ایده ایجاد یک خانه ملی برای اسرائیل متعصب بودند، اکنون به دنبال گذرنامه دومی هستند تا به آنها امکان اقامت در یک کشور غربی را بدهد، حتی با وجود آنکه نتانیاهو اعلام کرد طرح اصلاحات قضایی خود را متوقف کرده است.
در ادامه گزارش آمده است: بسیاری از اسرائیلیها که در فکر ترک آن هستند و هر طور که میخواهند ادامه میدهند، تیتر خبرها نمیشوند؛ علاوه بر اینها افراد دیگری هم وسوسه رفتن را دارند که اشارهای به آنها نمیشود. برخی از اسرائیلیها درباره فکر رفتنشان بهعنوان یک سرپیچی علنی صحبت میکنند، اما برای برخی دیگر این موضوع به عنوان یک موضوع خصوصی و تصمیمی باقی میماند که افتخار نمیکنند علنی درباره آن صحبت کنند.
این در حالی است که تنها تا یک دهه پیش ترک سرزمینهای اشغالی به عنوان اقدامی نزدیک به خیانت تلقی میشد. در سال ۱۹۷۶ «اسحاق رابین»، نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی، مهاجران را بهعنوان «جماعتی خنثی» توصیف کرد که ترجمهای ضعیف از یک عبارت بدتر به زبان عبری بود.
رسانههای عبری شب گذشته و در سیزدهمین هفته تظاهرات علیه طرح اصلاحات قضایی نتانیاهو، گزارش دادند که بیش از ۱۷۵ هزار نفر در تلآویو به خیابان آمدهاند. تصاویری در رسانهها و شبکههای اجتماعی بازنشر پیدا کرده که نشان میدهد پلیس اشغالگر سوار بر اسب و با خشونت شدیدی تظاهرکنندگان را متفرق میکند./ فارس