شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم

کشتی «باوند» سرانجام برزیل را به مقصد ایران ترک کرد

کشتی باوند که چند هفته به دلیل خودداری برزیل از تامین سوخت مورد نیاز آن متوقف شده بود، سرانجام پس از دریافت سوخت بندر پاراناگوآ را به مقصد ایران ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشتی باوند که طی چند هفته پیش در مرکز تنش‌های ژئوپلتیکی میان تهران و برزیل بود، روز دوشنبه بندر این کشور آمریکای جنوبی را به مقصد ایران ترک کرد.

 

به گزارش رویترز، کشتی باوند، پس از دریافت سوخت از شرکت دولتی «پترولیو برازیلیرو» بندر پاراناگوآ را ترک کرد.

 

«ترمه» کشتی دوم ایران نیز که در حال حاضر در بندر «ایمبیتوبا» حضور دارد پس از بارگیری محموله ذرت به سوی ایران حرکت می‌کند.

 

دو کشتی ایرانی چندین هفته بود که در بندر پاراناگوآ برزیل به دلیل خودداری شرکت ملی نفت این کشور در تامین سوخت مورد نیاز آنها قادر به حرکت نبودند.

 

برزیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران را دلیل عدم سوخت‌رسانی به کشتی‌های ایرانی عنوان کرده بود.

 

این دو کشتی ایرانی بیش از 50 روز بود که در این بندر متوقف بوده و پس از سوخت‌گیری با مجموع 100 هزار تن ذرت به ارزش 26.5 میلیون دلار راهی ایران هستند.

 

این اتفاق در شرایطی رخ داده که مواد غذایی مشمول تحریم‌های آمریکا نیست و ایران یکی از بزرگ‌ترین خریداران محصولات کشاورزی برزیل است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار