عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کشتی «باوند» سرانجام برزیل را به مقصد ایران ترک کرد

کشتی باوند که چند هفته به دلیل خودداری برزیل از تامین سوخت مورد نیاز آن متوقف شده بود، سرانجام پس از دریافت سوخت بندر پاراناگوآ را به مقصد ایران ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشتی باوند که طی چند هفته پیش در مرکز تنش‌های ژئوپلتیکی میان تهران و برزیل بود، روز دوشنبه بندر این کشور آمریکای جنوبی را به مقصد ایران ترک کرد.

 

به گزارش رویترز، کشتی باوند، پس از دریافت سوخت از شرکت دولتی «پترولیو برازیلیرو» بندر پاراناگوآ را ترک کرد.

 

«ترمه» کشتی دوم ایران نیز که در حال حاضر در بندر «ایمبیتوبا» حضور دارد پس از بارگیری محموله ذرت به سوی ایران حرکت می‌کند.

 

دو کشتی ایرانی چندین هفته بود که در بندر پاراناگوآ برزیل به دلیل خودداری شرکت ملی نفت این کشور در تامین سوخت مورد نیاز آنها قادر به حرکت نبودند.

 

برزیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران را دلیل عدم سوخت‌رسانی به کشتی‌های ایرانی عنوان کرده بود.

 

این دو کشتی ایرانی بیش از 50 روز بود که در این بندر متوقف بوده و پس از سوخت‌گیری با مجموع 100 هزار تن ذرت به ارزش 26.5 میلیون دلار راهی ایران هستند.

 

این اتفاق در شرایطی رخ داده که مواد غذایی مشمول تحریم‌های آمریکا نیست و ایران یکی از بزرگ‌ترین خریداران محصولات کشاورزی برزیل است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده