طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

ترامپ: ایرانی‌ها هرگز جنگی را نبرده و هرگز مذاکره‌ای را نباخته‌اند

رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه در پیامی در توئیتر نوشت که ایرانی‌ها هرگز جنگی را نبرده و هرگز مذاکره‌ای را نباخته‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت که ایرانی‌ها هرگز بازنده مذاکره‌ای نبوده‌اند.

 

وی در این پیام توئیتری نوشت: «فقط به یاد داشته باشید، ایرانی‌ها هرگز یک جنگ را نبرده‌اند اما هرگز مذاکره‌ای را از دست نداده‌اند.»

 

رئیس جمهور آمریکا طی هفته‌های اخیر به شیوه‌های گوناگون مذاکره با ایران را مطرح کرده است.

 

وی هفته پیش نیز در سخنانی گفته بود که هدف وی صرفا رسیدن به یک «توافق منصفانه» است. او البته گفته برای چنین توافقی عجله‌ای ندارد. 

 

رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی دیگری نیز مدعی شده بود که واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نبوده بلکه به دنبال کمک به این کشور و همکاری با آن است.

 

«برایان هوک»، رئیس میز ایران در وزارت خارجه آمریکا نیز بارها تلاش کرده پیشنهادهای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران را جدی نشان دهد. 

 

این در حالی است که روزنامه «نیویورک‌تایمز» چندی قبل به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد پیشنهادهای دونالد ترامپ برای مذاکره با ایران جدی نیست و او قصد دارد سیاست دولت خود را جایی بین دیپلماسی و تهدید نظامی قرار دهد، بدون آنکه قصد عملی کردن هیچ‌یک را داشته باشد.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشت که ترامپ و دستیارانش پیام‌های گیج‌کننده و ظاهراً متناقضی در خصوص ایران مطرح کرده‌اند. آنها از یک طرف اقدام به ارسال نیروی نظامی، ناوشکن و بمب‌افکن به منطقه کرده‌ و از طرف دیگر می‌گویند که به دنبال درگیری نظامی نیستند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار