رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

عربستان اسد را برای نشست سران کشورهای عربی دعوت خواهد کرد

یک خبرگزاری آمریکایی گزارش داد که عربستان سعودی قصد دارد رئیس‌جمهور سوریه برای شرکت در نشست آینده سران کشورهای عربی دعوت کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 02
کد خبر: ۱۷۸۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری آمریکایی «رویترز» امروز (یک‌شنبه، دوم آوریل) اعلام کرد که عربستان سعودی قصد دارد از «بشار اسد»، رئیس‌ جمهور سوریه برای شرکت در نشست سران کشورهای عربی که ۱۹ می آینده در ریاض برگزار می‌شود، دعوت کند.

 

رویترز در گزارش خود نوشت: «فیصل بن فرحان آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان سعودی در هفته‌های آینده به دمشق سفر خواهد کرد تا دعوت رسمی از اسد برای شرکت در نشست برنامه‌ریزی شده را ابلاغ کند.

 

پیش‌تر منابع رسانه‌ای گزارش داده بودند که سوریه و عربستان سعودی پس از گذشت بیش از یک دهه از قطع روابط دیپلماتیک، چند روز پس از افتتاح کنسولگری ریاض در دمشق، برای بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور به توافق رسیده‌اند.

 

در پایان ماه گذشته (مارس) وزارت خارجه عربستان آغاز مذاکرات با وزارت خارجه سوریه برای ازسرگیری ارائه خدمات کنسولی را تایید کرد.

 

عربستان سعودی در سال ۲۰۱۲ روابط دیپلماتیک خود را با سوریه قطع و دفتر کنسولی خود در دمشق را تعطیل کرد.

 

بسیاری از کشورهای عربی اخیراً خواستار بازگشت سوریه به اتحادیه کشورهای عربی شده‌اند؛ عضویت دمشق در این سازمان، در سال ۲۰۱۱ در نتیجه بحران سوریه و جنگ داخلی در آن زمان به حالت تعلیق درآمد./ فارس

ارسال نظر