تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و بلینکن

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و بلینکن وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا عصر روز یکشنبه تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند و محور گفت‌وگو آنها درباره خبرنگار بازداشت شده وال استریت ژورنال در روسیه بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های روسیه خبر دادند که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه عصر روز یکشنبه تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

 

وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که بلینکن در این تماس تلفنی از لاوروف خواست تا خبرنگار بازداشت شده وال استریت ژورنال در روسیه فورا آزاد شود.

 

بلینکن همچنین در این تماس تلفنی بر ضرورت ایجاد فضایی که به گروه‌های دیپلماتیک اجازه می‌دهد تا فعالیت‌های سیاسی خود را انجام دهند، تاکید کرد.

 

وزارت خارجه روسیه نیز اعلام کرد که لاوروف در این تماس تلفنی هرگونه سیاسی کاری موضوع بازداشت خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال را رد کرد.

 

وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه نیز در واکنش به بازداشت خبرنگار وال استریت ژورنال گفت که بار دیگر درباره خطراتی که آمریکایی‌ها در روسیه با آن مواجه هستند هشدار می‌دهیم و از آنها دعوت می‌کنیم فورا روسیه را ترک کنند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز پنجشنبه بازداشت یک خبرنگار نشریه آمریکایی در این کشور را تایید کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد دستگیری خبرنگار نشریه «وال استریت ژورنال» در روسیه یک سوءظن نیست، بلکه او بازداشت شده و این اقدام نیز به عهده مقامات امنیتی بود.

 

سخنگوی کرملین ضمن اشاره به بازداشت «ایوان گِرشکوویچ» خبرنگار این نشریه آمریکایی حین ارتکاب به جرم، اما از ارائه توضیح و جزئیات بیشتر درباره تخلفات وی امتناع کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار