عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسیه در مرز با لهستان

استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسیه در مرز با لهستان سفیر روسیه خبر داد تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی که قرار است در بلاروس مستقر شود در مرز با لهستان استقرار خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر. «بوریس گریزلوف» سفیر روسیه در مینسک خبر داد که تسلیحات تاکتیکی روسیه که قرار است در بلاروس مستقر شود در مرزهای غربی این کشور و در مرز با لهستان مستقر خواهد شد.

 

پیشتر نماینده بلاروس در سازمان ملل تاکید کرد که مینسک هرگز به دولتی حمله نخواهد کرد.

 

وی که در نشست شورای امنیت سازمان ملل صحبت می‌کرد، افزود: «بلاروس هرگز به دولت دیگری حمله نخواهد کرد اما در صورت لازم و با تمام امکاناتش به هرگونه تهدیدی پاسخ خواهد داد».

 

نماینده بلاروس در سازمان ملل اضافه کرد: «ایده استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس، پاسخی به تهدیداتی بوده که با آن مواجه هستیم و این اقدام همراستا با معاهده عدم اشاعه هسته‌ای است».

 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه دو هفته پیش، (۵ فروردین‌ماه) اعلام کرد با «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس به توافقی برای استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی در خاک این کشور همسایه دست یافته است.

 

پوتین گفت چنین اقدامی نقض توافقنامه‌های منع اشاعه تسلیحات اتمی نیست، زیرا آمریکا نیز در خاک کشورهای اروپایی سلاح‌های هسته‌ای مستقر کرده است.

 

رئیس‌جمهور روسیه اضافه کرد فرایند احداث تأسیساتی برای ذخیره سلاح‌های هسته‌ای کشورش در بلاروس تا تاریخ ۱ جولای به اتمام خواهد رسید.

 

او تصریح کرد روسیه در حال حاضر ۱۰ هواپیمای قادر به حمل سلاح‌های تاکتیکی هسته‌ای را در بلاروس مستقر کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار