پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

دشمن به‌دنبال جدایی مردم از مسئولان است

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که پیروزی دشمن در جدایی سرمایه‌های اجتماعی نظام از مسئولان است، گفت: باید واقعیت‌ها را به مردم گفت، چرا که آنها نظام خود را دوست دارند و پای آن ایستاده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهاب‌الدین بی‌مقدار درباره اینکه حفظ اعتماد مردم به عنوان سرمایه های اجتماعی کشور چه تاثیری بر مقاومت کشور در برابر مداخلات خارجی و فشار تحریم‌ها دارد؟ اظهار داشت: این‌که آمریکا دشمن کشور ماست یک امر واضح است و دشمن هیچ‌گاه بیکار نمی‌نشیند، موفقیت آمریکا زمانی خواهد بود که بتواند مردم را از حاکمیت جدا کند و اکنون تمام تلاش خود را به کار گرفته تا این عمل محقق شود.

 

وی در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهایی که آمریکا برای فاصله بین مردم و مسئولان در دست گرفته است، تحریم‌هاست که امروز تاثیر خود را بر زندگی مردم گذاشته است. می‌شد با برنامه‌ریزی و کاهش وابستگی بودجه به نفت تاثیر فشارهای آمریکا را کاهش داد.

 

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی تصریح کرد: بنده در زمان بررسی لایحه بودجه سال جاری در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد دادم تا از سرمایه نهادها و بخش‌های غیردولتی برای کمک به دولت استفاده کنیم و اصلا خودمان از فروش نفت دست بکشیم.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز متاسفانه کشور به صورت جزیره‌ای اداره می‌شود و هر وزارتخانه و اداره کار خود را پیش می‌برد و مشکلات را به گردن یکدیگر می‌اندازند. در اصل یک صدای واحد برای پاسخگویی به مردم وجود ندارد.

 

بیمقدار بیان کرد:‌ به نظر بنده ما به مردم اهمیت نمی‌دهیم زمانی که ما به بخش خصوصی، صادرات، بازرگانی و تولیدکنندگان کشور اعتماد نکنیم آنها نیز متقابلا به دولت اعتماد نخواهند داشت. ما باید به این بخش‌ها اعتماد کنیم و چرخ آنها را به حرکت در بیاوریم تا به کمک دولت بیایند.

 

وی افزود: بخش خصوصی خود می‌تواند تشخیص دهد تا از چه طریق کالا به داخل کشور بیاورد و صادر کند. باید با قوانین از تولیدکنندگان به معنای واقعی حمایت کنیم. زمانی که تولید و صادرات رونق پیدا کند نفت خود به خود خاصیت خود را از دست می‌دهد و آمریکا از بازی‌های خود دست بر می‌دارد.

 

بیمقدار در ادامه درباره تاثیر یکصدایی مسئولان در پاسخگویی به مردم و حفظ سرمایه های اجتماعی کشور بیان کرد: هر فردی نباید از طرف مسئولان بلندگو به دست بگیرد و اظهارنظر کند بلکه نظام باید یک صدای واحد داشته باشد. مردم سرمایه‌های اجتماعی کشور هستند و باید واقعیت‌ها را به آنها گفت. چرا که آنها نظام خود را دوست دارند و پای آن ایستاده‌اند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
0
0
دشمن کار ندارد این خود مسئولین هستند که با چپاول بیت المال بین خودشان و مردم فاصله انداختند هیچ ارگان و سازمانی سالم نمانده و همه جا فساد مالی گسترش پیدا کرده
تحلیل های برگزیده