کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

شهادت دو جوان فلسطینی در یورش صهیونیست‌ها به نابلس

نظامیان اشغالگر با یورش به شهر نابلس، دو فلسطینی را به شهادت رسانده و دو فلسطینی دیگر را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین صبح امروز (دوشنبه) از شهادت دو فلسطینی در منطقه «المخفیه» در شهر نابلس در شمال کرانه باختری خبر داد.

 

به نوشته وبگاه العربی الجدید، نظامیان صهیونیست که برای دستگیری دو جوان فلسطینی وارد شهر نابلس شده بودند، مخفیگاه آن‌ها را محاصره کرده و با جوانان فلسطینی درگیر شدند که در این میان دو جوان فلسطینی به نام‌های «عزالدین طوقان» و «نضال طبنجه» به شهادت رسیدند.

 

طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین، همچنین یک فلسطینی نیز به شدت زخمی شد و ۵۵ نفر دیگر به دلیل پرتاب گاز اشک‌آور به حالت خفگی دچار شدند. صهیونیست‌ها پنج خانه فلسطینیان را تخلیه کرده و یک آمبولانس را نیز با گاز اشک‌آور هدف قرار دادند، آن‌ها همچنین مانع نزدیک شدن نیروهای امدادی به محل حادثه می‌شدند و پس از دستگیری دو فلسطینی محل را ترک کردند.

 

از سوی دیگر هلال احمر فلسطین نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که نظامیان رژیم اشغالگر، بیمارستان تخصصی نابلس را نیز با شلیک گاز اشک‌آور هدف قرار دادند که موجب بد حال شدن تعدادی از کادر درمان و نیروهای امدادی شد.

 

منابع غیر رسمی فلسطینی نیز گفتند که نظامیان اسرائیلی از سمت غرب شهر نابلس وارد شهر شدند و جوانان فلسطینی نیز به مقابله با آن‌ها برخواستند و در این میان صدای چند انفجار نیز در شهر پیچید که منبع آن مشخص نبود.

 

گروه مقاومت «عرین الاسود» نیز در بیانیه‌ای گفت که به مقابله با نظامیان صهیونیستی در شهر نابلس اقدام کرده و با آن‌ها درگیری شدیدی داشته است. این گروه گفت که در این درگیری از گلوله‌های جنگی و بمب‌های دست‌ساز استفاده کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار