ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

زلنسکی، پردرآمدترین بازیگر سال ۲۰۲۲ !

زلنسکی، پردرآمدترین بازیگر سال ۲۰۲۲ ! پسر ارشد دونالد ترامپ در اشاره به کمک‌های ده‌ها میلیارد دلاری آمریکا به کی‌یف، به تمسخر رئیس‌جمهور اوکراین را که پیش از این سمت، کمدین بوده «پردرآمدترین بازیگر» سال ۲۰۲۲ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ جونیور شنبه (اول آوریل) در پستی اینستاگرامی در انتقاد از کمک‌های ده‌ها میلیارد دلاری آمریکا که ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین و کمدین سابق دریافت کرده، او را به تمسخر «پردرآمدترین بازیگر» سال ۲۰۲۲ خواند.

 

پسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا که پدرش بارها از حجم کمک‌های آمریکا به اوکراین انتقاد کرده، در این پست، تصویری از یک مکالمه توییتری را منتشر کرد که در آن تام کروز به عنوان پردرآمدترین بازیگر سال ۲۰۲۲ معرفی شده، و یک نظردهنده در پاسخ گفته «در واقع زلنسکی پردرآمدترین بازیگر بوده زیرا رئیس‌جمهور اوکراین ۱۸ میلیارد دلار در مقابل ۱۰۰ میلیون دلار تام کروز کسب کرده است. ترامپ جونیور در ادامه نوشته که فکر می‌کند رقمی که زلنسکی دریافت کرده ۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰.۰۰ دلار است.

 

به نوشته راشا تودی، هر دو این ارقام اشتباه است و از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین، آمریکا حدود ۱۱۳ میلیارد دلار کمک نظامی، اقتصادی و انسان‌دوستانه به کی‌یف اختصاص داده که طبق داده‌های یک اندیشکده آلمانی بیش از ۷۵ میلیارد دلار آن پرداخت شده است.

 

طبق این گزارش، اگر کمک‌های اتحادیه اروپا و تک تک اعضای آن، و متحدان آمریکا شامل کانادا، ژاپن و انگلیس هم در نظر گرفته شود، مجموع مبالغ ارسالی به کی‌یف به بیش از ۱۴۳ میلیارد دلار می‌رسد که تقریباً ۲۵ برابر بودجه دفاعی سال ۲۰۲۱ اوکراین است.

 

دونالد ترامپ پیش‌تر جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا را متهم کرده که با تسلیح نیروهای اوکراین خطر جنگ جهانی سوم را ایجاد کرده است. او مدعی شده که در صورت ورود دوباره به کاخ سفید ۲۴ ساعته آتش‌بس برقرار خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار