تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

زلنسکی، پردرآمدترین بازیگر سال ۲۰۲۲ !

پسر ارشد دونالد ترامپ در اشاره به کمک‌های ده‌ها میلیارد دلاری آمریکا به کی‌یف، به تمسخر رئیس‌جمهور اوکراین را که پیش از این سمت، کمدین بوده «پردرآمدترین بازیگر» سال ۲۰۲۲ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ جونیور شنبه (اول آوریل) در پستی اینستاگرامی در انتقاد از کمک‌های ده‌ها میلیارد دلاری آمریکا که ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین و کمدین سابق دریافت کرده، او را به تمسخر «پردرآمدترین بازیگر» سال ۲۰۲۲ خواند.

 

پسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا که پدرش بارها از حجم کمک‌های آمریکا به اوکراین انتقاد کرده، در این پست، تصویری از یک مکالمه توییتری را منتشر کرد که در آن تام کروز به عنوان پردرآمدترین بازیگر سال ۲۰۲۲ معرفی شده، و یک نظردهنده در پاسخ گفته «در واقع زلنسکی پردرآمدترین بازیگر بوده زیرا رئیس‌جمهور اوکراین ۱۸ میلیارد دلار در مقابل ۱۰۰ میلیون دلار تام کروز کسب کرده است. ترامپ جونیور در ادامه نوشته که فکر می‌کند رقمی که زلنسکی دریافت کرده ۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰.۰۰ دلار است.

 

به نوشته راشا تودی، هر دو این ارقام اشتباه است و از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین، آمریکا حدود ۱۱۳ میلیارد دلار کمک نظامی، اقتصادی و انسان‌دوستانه به کی‌یف اختصاص داده که طبق داده‌های یک اندیشکده آلمانی بیش از ۷۵ میلیارد دلار آن پرداخت شده است.

 

طبق این گزارش، اگر کمک‌های اتحادیه اروپا و تک تک اعضای آن، و متحدان آمریکا شامل کانادا، ژاپن و انگلیس هم در نظر گرفته شود، مجموع مبالغ ارسالی به کی‌یف به بیش از ۱۴۳ میلیارد دلار می‌رسد که تقریباً ۲۵ برابر بودجه دفاعی سال ۲۰۲۱ اوکراین است.

 

دونالد ترامپ پیش‌تر جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا را متهم کرده که با تسلیح نیروهای اوکراین خطر جنگ جهانی سوم را ایجاد کرده است. او مدعی شده که در صورت ورود دوباره به کاخ سفید ۲۴ ساعته آتش‌بس برقرار خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار