نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کاخ سفید: دادگاه ترامپ، مرکز توجه بایدن نیست

کاخ سفید: دادگاه ترامپ، مرکز توجه بایدن نیست سخنگوی کاخ سفید همزمان با آغاز محاکمه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا گفت که حضور ترامپ در دادگاه، در تمرکز بایدن نیست و برای مقابله با هرگونه خشونت آماده ایم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی همزمان با آغاز محاکمه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در دادگاه کیفری منهتن نیویورکف در جمع خبرنگاران گفت که حضور ترامپ در دادگاه «در تمرکز» بایدن نیست.

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به محاکمه دونالد ترامپ در نیویورک توجه چندانی ندارد.

ژان پی یر افزود: بدیهی است زمانی که بایدن وقت بررسی اخبار را داشته باشد، اخبار پیرامون ترامپ را مطالعه خواهد کرد اما این موضوع در تمرکز او نیست.

این اظهار نظر سخنگوی کاخ سفید در حالی است که تمام تمرکز و حواس رسانه ها، محافل و فعالان سیاسی و رسانه ای و حتی مردم در آمریکا، امروز به دادگاه ترامپ است. زیرا این نخستین محاکمه کیفری یک رئیس جمهور در ایالات متحده آمریکا است که در تاریخ این کشور بی سابقه است.

همچنین اظهار نظر سخنگوی کاخ سفید در حالی است که برخلاف گفته او، تنها رویداد عمومی در برنامه روز سه شنبه بایدن، دیدار با مشاوران در زمینه فناوری هوش مصنوعی است!

سخنگوی کاخ سفید همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال بروز خشونت در آمریکا در واکنش به محاکمه ترامپ گفت: ما آماده‌ایم و هر شکلی از خشونت را محکوم می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا از نیویورک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا وارد دادگاه منطقه منهتن شد و قبل از آغاز محاکمه خود در مقابل قاضی، در بازداشت پلیس قرار گرفت.

انتظار می رود به عنوان روند بازداشت، از ترامپ انگشت نگاری شود. اگرچه هنوز مشخص نیست که از او عکس برداری خواهد شد یا خیر. او سپس به دادگاه آورده می‌شود و در آنجا محاکمه خواهد شد.

همچنین انتظار می‌رود محاکمه او سریع و معمولی باشد، اما یک لحظه بی سابقه در تاریخ آمریکا است. انتظار دستبند زدن به ترامپ پس از بازداشت نیز نیست، زیرا او تحت نظارت دائم پلیس خواهد بود.

گام بعدی در دادرسی کیفری، محاکمه ترامپ است که چندین مقام آگاه گفته اند رئیس‌جمهور سابق آمریکا پس از پر کردن فرم‌ها به دادگاه آورده خواهد شد که انتظار می‌رود ادعای بی‌گناهی کند.

با این حال، ترامپ یک شهروند عادی نیست و احتمالا شیوه‌ای متفاوت در روند رسیدگی به این پرونده مشاهده خواهد شد.

ترامپ که همچنان قبل از ورود به دادگاه در رسانه اجتماعی اش، پیام می نوشت، پیش از ورود به دادگاه نیز گفت: محاکمه من بسیار غیر واقعی به نظر می رسد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا هنگامی که در حال حرکت به سمت دادگاه منهتن بود، افزود: درحال حرکت به سمت دادگاه منهتن هستم. محاکمه من خیلی غیر واقعی به نظر می رسد. آنها قصد دارند من را دستگیر کنند. نمی توان باور کرد که این اتفاق در آمریکا رخ می دهد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا متهم است که پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری این کشور، مبلغ ۱۳۰ هزار دلار به عنوان حق‌السکوت به یک بازیگر زن فیلم‌های مستهجن به نام "استورمی دنیلز" که با او رابطه داشته، پرداخت کرده است.

در این پرونده، این موضوع مطرح است که چگونه ترامپ در آستانه انتخابات سال ۲۰۱۶ بعد از آن که مایکل کوهن وکیل سابق او (ترامپ) به دنیلز حق‌السکوت داد، این پول را به وکیل خود بازگردانده است.

اعلام جرم علیه ترامپ که عصر پنجشنبه ۳۰ مارس (۱۰ فروردین ماه ) اعلام شد همچنان محرمانه است و این بدان معناست که اتهامات علیه ترامپ علنی نشده است اما بازرسان مشغول تحقیق علیه حق السکوت ترامپ به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن آمریکایی پیش از سال ۲۰۱۶ بوده‌اند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار