ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

سی‌ان‌ان: ترامپ در بازداشت موقت است

رئیس‌جمهور آمریکا که با حضور در دادگاه منهتن بازداشت شده است، با مطرح شدن ۳۴ اتهام علیه وی ازجمله پرداخت رشوه، توطئه چینی و جعل، تفهیم اتهام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری سی‌ان‌ان نوشت مقامات ذی‌صلاح دادگاه منهتن در نیویورک، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا را در انتظار تشکیل پرونده اتهامی علیه وی در جلسه دادگاه بازداشت کردند.

به گزارش الجزیره، دونالد ترامپ امروز (سه‌شنبه) احضار خود برای حضور در دادگاه را یک رویداد «سوررئال» دانست و گفت: «احضار من برای حضور در دادگاه یک رویداد "سوررئال" به نظر می‌رسد. آن‌ها من را بازداشت می‌کنند، در حالی که نمی‌توانم باور کنم که این اتفاق در آمریکا روی می‌دهد.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا ساعتی قبل وارد دفتر دادستانی منطقه منهتن شد، که در آنجا به منظور محاکمه در دادگاه توسط پلیس بازداشت شد.

انتظار می‌رود اثر انگشت ترامپ به عنوان بخشی از روند محاکمه گرفته شود، هرچند هنوز مشخص نیست که آیا عکسی از چهره او گرفته خواهد شد یا خیر.

درگیری حامیان و مخالفان ترامپ

تدابیر امنیتی شدیدی در نیویورک به دلیل برگزاری دادگاه ترامپ اتخاذ گردیده است. شهردار نیویورک به حامیان ترامپ درباره تمهیدات امنیتی در نظر گرفته شده در شهر برای جلسه دادگاه هشدار داده است.

خبرنگار الجزیره گزارش داده است: نهاد‌های بسیاری در اجرای تدابیر امنیتی مشارکت دارند. بیش از ۳۵ هزار مأمور پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) به تأمین امنیت در روز سه‌شنبه کمک می‌کنند.

این در حالی است که فاکس‌نیوز گزارش داده است گروهی از حامیان ترامپ در خارج از دادگاه با درگیری با مخالفان رئیس‌جمهور سابق آمریکا به یک بنر که روی آن نوشته شده «ترامپ همیشه دروغ می‌گوید» حمله کردند.

ترامپ تفهیم اتهام شد
ترامپ تمام ۳۴ اتهام مطرح شده علیه خود، از جمله جعل پرونده‌های تجاری، توطئه چینی و پرداخت رشوه به دو زن را رد کرد و مدعی شد که بی‌گناه است.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا خواستار تبرئه از تمام اتهامات خود شد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار