دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

سرپرست جدید آموزش و پرورش کیست؟

"رضا مرادصحرایی" رئیس دانشگاه فرهنگیان با حفظ سمت (ریاست دانشگاه فرهنگیان) سرپرست وزارت آموزش و پرورش شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، با استعفای یوسف نوری از وزارت آموزش و پرورش، "رضا مراد صحرایی" با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش انتخاب شد.

 

صحرایی متولد سال 1355 است و از اردیبهشت ماه سال گذشته به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد و تا به امروز در این سمت حضور داشت.

 

از جمله سوابق دکتر رضا مراد صحرایی می‌توان به این موارد زیر اشاره کرد:

 

تدریس در مدارس ابتدایی و متوسطه آموزش‌ و پرورش، استاد تمام رشته زبان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی، استاد پژوهشگر برتر کشور در وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانان دانشگاه علامه طباطبایی، مدیرکل آموزش عالی بنیاد شهید و ایثارگران کشور سرپرست معاونت فرهنگی بنیاد شهید و ایثارگران، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی.

 

به دنبال ایجاد مشکل در پرداخت حقوق اسفند معلمان، سوءمدیریت مسئولان وزارت آموزش و پرورش در این رابطه و ایجاد نارضایتی گسترده در بین معلمان، رئیس جمهور برای تعیین مقصران این افتضاح مدیریتی دستور داد و پس از آن محمد مخبر؛ معاون اول رئیس جمهور در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، قصور وزارت آموزش و پرورش را منجر به ایجاد تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه فرهنگیان و عدم واریز معوقات رتبه‌بندی اعلام کرد.

 

خبرگزاری تسنیم پیش از این در گزارش خود با اشاره به ناتوانی شخص وزیر در تامین مطالبات حداقلی فرهنگیان، خواستار استعفای یوسف نوری شده بود:

 

قابل ذکر است که برکناری صادق ستاری فرد؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش که در بحث نابسامانی پرداخت حقوق اسفند فرهنگیان یکی از مسببان اصلی است، احتمالاً طی روزهای آینده انجام خواهد شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر