سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند

بی‌توجهی ماکرون به اعتراضات درباره طرح جنجالی بازنشستگی

بی‌توجهی ماکرون به اعتراضات درباره طرح جنجالی بازنشستگی «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه پیش از مراسم رونمایی از طرحی با هدف جلوگیری از بحران آب در تابستان در این کشور گفت که اعتراضات اصلاحات بازنشستگی یا سایر تغییرات سیاستی را متوقف نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری «رویترز» ماکرون و دولت او با این طرح به دنبال این هستند که به موضوعات دیگری غیر از لایحه بازنشستگی که اعتراضات شدیدی را در سراسر کشور در این دو ماه به راه انداخته بپردازند.

بر اساس این گزارش، ماکرون حین سخنرانی در منطقه «آلپ» توسط گروه‌هایی از معترضان خشمگین از لایحه بازنشستگی مورد استقبال قرار گرفت. روی یک پلاکارد نوشته شده بود «ماکرون استعفا». در جریان این اعتراض‌ها دو نفر نیز دستگیر شدند.

ماکرون به خبرنگاران گفت: «تظاهرات عادی است، اما این بدان معنا نیست که ما باید متوقف شویم.هیچ چیز خشونت را در یک جامعه دموکراتیک توجیه نمی‌کند.»

اخیرا پلیس فرانسه تعدادی از شرکت کنندگان در تظاهرات پاریس که علیه اصلاحات در قانون بازنشستگی تجمع کرده بودند را بازداشت کرد. در این تظاهرات درگیری‌هایی میان پلیس و تظاهرات کنندگان در پاریس روی داد.

نظرسنجی روزهای اخیر نیز نشان داد که محبوبیت شخصی ماکرون به ۲۸ درصد کاهش یافته که پایین ترین سطح از زمان اعتراضات جلیقه زردها در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ است. ماکرون به دلیل امتناع از افزایش مالیات بر ثروتمندان مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. منتقدان همچنین اصلاحات بازنشستگی را به عنوان بار فزاینده‌ای بر دوش کارگران محکوم کرده‌اند.

«حزب وطن» این کشور نیز با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرده، به تظاهرات خود ادامه داده و تصمیم دولت برای افزایش سن بازنشستگی به ۶۴ سال را فاقد مشروعیت خوانده است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار