عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

فرانسه همچنان درگیر کمبود سوخت

رسانه‌های فرانسوی گزارش دادند جایگاه‌های سوخت در این کشور همچنان در نتیجه ادامه اعتصاب‌ها با کمبود سوخت درگیر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 02
کد خبر: ۱۷۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس گزارش رسانه‌های فرانسوی، جایگاه‌های بنزین‌های فرانسه همچنان در پی ادامه اعتصاب ها در پالایشگاه‌ها دچار کمبود سوخت هستند.

 

طبق گزارش این رسانه‌ها ۳۰ درصد از پمپ‌ بنزین‌ها در منطقه «ایل دو فرانس» در شمال فرانسه که به عنوان «منطقه پاریس» نیز شناخته می‌شود دچار کمبود سوخت شده‌اند.

 

شبکه تلویزیونی «بی‌اف‌ام تی‌وی» فرانسه گزارش داد، کمبود سوخت منطقه «پرووانس-آلپ- کوت دازور» و حوزه شرق این کشور را نیز درگیر ساخته و ۳۰ درصد از پمپ بنزین‌ها در منطقه پاریس یا کاملا سوخت تمام کرده و یا دچار کمبود سوخت هستند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بیش از ۴۰ درصد از پمپ‌ بنزین‌های منطقه «وال دو مارن» با مشکل در عرضه سوخت مواجه شده‌اند.

 

یک وبسایت فرانسوی که کمبود سوخت را پیگیری می‌کند گزارش کرد، مشکل کمبود سوخت حدود ۱۱۰۰ پمپ بنزین را در سراسر فرانسه درگیر ساخته در حالی که ۲۵۰ پمپ بنزین نیز کاملا از سوخت خالی هستند. این آمار به این معنی است که اعتصابهای معترضان به اصلاحات بازنشستگی جنجالی دولت فرانسه منجر به درگیر شدن حدود ۱۰ درصد از همه پمپ بنزین‌های این کشور با مشکل در عرضه سوخت شده است.

 

در شانزدهم مارس ۲۰۲۳ (۲۵ اسفند ۱۴۰۱)، «الیزابت بورن»، نخست وزیر فرانسه، بندی در قانون اساسی این کشور را به کار گرفت تا با دور زدن رای‌گیری در پارلمان، قانون جنجالی اصلاح نظام بازنشستگی و افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ به ۶۴ سال را به تصویب برساند.

 

این اتفاق موجب تشدید بحران اعتصاب و اعتراض سراسری علیه این قانون که همچنان ادامه دارد، شد.

 

در حالی که معترضان فرانسوی از اعتصاب و تظاهرات علیه دولت ماکرون پا پس نکشیده و برای دور جدیدی از اعتصابها فراخوان داده‌اند،‌ امانول ماکرون اظهار امیدواری کرده که این قانون تا پیش از پایان سال جاری میلادی به اجرا در آید.

 

در پی معرفی این قانون جنجالی از سوی دولت فرانسه، این کشور از ماه ژانویه سال جاری میلادی درگیر اعتصابها و تظاهرات سراسری خشونت‌بار با شرکت صدها هزار نفر بوده است.

 

مقام‌های فرانسوی هفته گذشته به دنبال تهدید ایجاد یک فلج سراسری در اثر کمبود سوخت، به کارمندان اعتصاب کرده پالاشگاه «اِسو» در جنوب فرانسه دستور به بازگشت به کار دادند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده