رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

فرانسه همچنان درگیر کمبود سوخت

رسانه‌های فرانسوی گزارش دادند جایگاه‌های سوخت در این کشور همچنان در نتیجه ادامه اعتصاب‌ها با کمبود سوخت درگیر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 02
کد خبر: ۱۷۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس گزارش رسانه‌های فرانسوی، جایگاه‌های بنزین‌های فرانسه همچنان در پی ادامه اعتصاب ها در پالایشگاه‌ها دچار کمبود سوخت هستند.

 

طبق گزارش این رسانه‌ها ۳۰ درصد از پمپ‌ بنزین‌ها در منطقه «ایل دو فرانس» در شمال فرانسه که به عنوان «منطقه پاریس» نیز شناخته می‌شود دچار کمبود سوخت شده‌اند.

 

شبکه تلویزیونی «بی‌اف‌ام تی‌وی» فرانسه گزارش داد، کمبود سوخت منطقه «پرووانس-آلپ- کوت دازور» و حوزه شرق این کشور را نیز درگیر ساخته و ۳۰ درصد از پمپ بنزین‌ها در منطقه پاریس یا کاملا سوخت تمام کرده و یا دچار کمبود سوخت هستند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بیش از ۴۰ درصد از پمپ‌ بنزین‌های منطقه «وال دو مارن» با مشکل در عرضه سوخت مواجه شده‌اند.

 

یک وبسایت فرانسوی که کمبود سوخت را پیگیری می‌کند گزارش کرد، مشکل کمبود سوخت حدود ۱۱۰۰ پمپ بنزین را در سراسر فرانسه درگیر ساخته در حالی که ۲۵۰ پمپ بنزین نیز کاملا از سوخت خالی هستند. این آمار به این معنی است که اعتصابهای معترضان به اصلاحات بازنشستگی جنجالی دولت فرانسه منجر به درگیر شدن حدود ۱۰ درصد از همه پمپ بنزین‌های این کشور با مشکل در عرضه سوخت شده است.

 

در شانزدهم مارس ۲۰۲۳ (۲۵ اسفند ۱۴۰۱)، «الیزابت بورن»، نخست وزیر فرانسه، بندی در قانون اساسی این کشور را به کار گرفت تا با دور زدن رای‌گیری در پارلمان، قانون جنجالی اصلاح نظام بازنشستگی و افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ به ۶۴ سال را به تصویب برساند.

 

این اتفاق موجب تشدید بحران اعتصاب و اعتراض سراسری علیه این قانون که همچنان ادامه دارد، شد.

 

در حالی که معترضان فرانسوی از اعتصاب و تظاهرات علیه دولت ماکرون پا پس نکشیده و برای دور جدیدی از اعتصابها فراخوان داده‌اند،‌ امانول ماکرون اظهار امیدواری کرده که این قانون تا پیش از پایان سال جاری میلادی به اجرا در آید.

 

در پی معرفی این قانون جنجالی از سوی دولت فرانسه، این کشور از ماه ژانویه سال جاری میلادی درگیر اعتصابها و تظاهرات سراسری خشونت‌بار با شرکت صدها هزار نفر بوده است.

 

مقام‌های فرانسوی هفته گذشته به دنبال تهدید ایجاد یک فلج سراسری در اثر کمبود سوخت، به کارمندان اعتصاب کرده پالاشگاه «اِسو» در جنوب فرانسه دستور به بازگشت به کار دادند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار