پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

نگرانی تل‌آویو از بهبود روابط سوریه با کشورهای عربی

نگرانی تل‌آویو از بهبود روابط سوریه با کشورهای عربی رسانه‌های رژیم صهیونیستی از نگرانی نهادهای امنیتی و سیاسی این رژیم درباره نزدیکی روابط سوریه با مصر و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از نهادهای امنیتی و سیاسی این رژیم گزارش دادند که نزدیکی روابط سوریه با مصر و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، نه تنها خبر خوبی برای این رژیم نیست بلکه «نگران‌کننده» است.

 

«روی کیاس» تحلیلگر امور عربی در رادیو رژیم صهیونیستی گفت که نزدیکی روابط بین «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس می‌تواند فرصتی برای تأثیرگذاری بر او و تغییر سیاست‌هایش فراهم کند.

 

روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز از بازگشت سوریه به تقویت روابط با برخی کشورهای عربی با عنوان «خاورمیانه جدید» یاد کرد و به دعوت پادشاه سعودی از اسد برای حضور در اجلاس آتی اتحادیه عرب در ریاض که قرار است ماه می آینده برگزار شود، اشاره کرد.

 

بر اساس گزارش شبکه «روسیا الیوم»، معاریو نوشت که مشارکت اسد در اجلاس آتی اتحادیه عرب تحول مهمی در احیای روابط بین سوریه و کشورهای عربی است که از سال ۲۰۱۱ تاکنون متوقف شده است و تغییراتی را در موضع منطقه‌ای در قبال سوریه ایجاد خواهد کرد.

 

این روزنامه به سفر «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه به قاهره اشاره کرد و نوشت که هدف از این سفر برداشتن گام‌هایی در جهت بازگشت سوریه به اتحادیه عرب با میانجی‌گری مصر و عربستان بود.

 

همچنین روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» نوشت که دعوت بشار اسد به اجلاس اتحادیه عرب در ریاض در راستای تغییرات بزرگی است که در سیاست خارجی عربستان سعودی برای تقویت روابط با چین و احیای روابط با ایران رخ داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار