هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه

تغییر رویکرد بنیاد ملی نخبگان در اعطای جوایز تحصیلی

ستاری گفت: بنیاد ملی نخبگان برای جوایز تحصیلی و ارائه تسهیلات در نظر گرفته شده تغییرات رویکردی در نظر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهتمامی شکایت‌های شرکت‌های دانش بنیان، رسیدگی می‌شودسورنا ستاری، رئیس بنیاد ملی نخبگان  با اشاره به سیاست‌های جدید بنیاد اظهار کرد: پست قائم مقامی بنیاد ملی نخبگان تعریف شده است و برای این پست اختیارات تامی را قرار داده ایم.

 

وی با اشاره به رویکرد بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: تغییرات رویکردی بنیاد ملی نخبگان منجر به تغییر برخی از برنامه‌ها شده است و اکنون این تغییرات در جوایز تحصیلی قابل مشاهده هستند.


ستاری ضمن اشاره به پیشرفت علمی و اعتراض شرکت‌های دانش بنیان، بیان کرد: برای رسیدگی به اعتراضات شرکت‌های دانش بنیان، کمیته تخصصی ایجاد شده است و این کمیته، هفتگی به شکایت شرکت‌ها رسیدگی می‌کند.

 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر هر یک از شرکت‌های دانش بنیان اعتراضی نسبت به روند پیگیری کار خود دارند می‌توانند حضوری در این کمیته حاضر شوند و شکایت خود را ارائه کنند.

 

وی با بیان اینکه مجوز دانش بنیانی، اختیاری است، گفت: هر یک از افراد می‌توانند به راحتی مجوز مخصوص خود را دریافت کنند؛ این مجوز اختیاری است و برای به وجود آمدن کسب و کار‌های جدید صادر می‌شود.

 

ستاری درباره مشکل شرکت‌های دانش بنیان افزود: همه انتظار دارند که دانش بنیان شوند اما باید بدانند که این کار چندان راحت نیست.

 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآوری کرد: کمیته رسیدگی به امور شرکت‌های دانش بنیان، شکایت های تمام شرکت‌ها را دریافت می‌کند و به آن‌ها رسیدگی خواهد کرد.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار