اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند

هشدار جان بولتون درباره تبرئه شدن ترامپ

بولتون پیش‌بینی کرد نتیجه احتمالی تبرئه ترامپ افزایش حمایت‌ها از وی و تقویت شدید کارزار انتخاباتی او خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، جان بولتون، مقام سابق آمریکایی معتقد است که اگر پرونده‌ای که علیه ترامپ تشکیل شده است به نفع او تمام شود آمریکا شاهد پیامد‌های سیاسی آن خواهد بود.

 

براساس گزارش الجزیره، جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با این شبکه درباره پیامد‌های سیاسی طرح اتهام علیه دونالد ترامپ گفت: من فکر نمی‌کنم کسی (دموکرات یا جمهوری خواه) روزی را که یک رئیس جمهور سابق متهم شود روز خوبی تلقی کند. اما به نظر من باید مد نظر داشته باشیم که این آغاز پرونده است، نه پایان آن. آزمون واقعی این است که آیا ترامپ بعد از محاکمه تبرئه می‌شود یا پرونده قبل از محاکمه مختومه می‌شود، یا این که ترامپ محکوم می‌شود. به هر حال نتیجه این پرونده بیشتر از مرحله طرح اتهام، پیامد‌های متفاوت سیاسی به ویژه در داخل آمریکا خواهد داشت.

 

وي افزود: این احساس که پرونده مذکور با انگیزه‌های سیاسی تشکیل شده است، داخل حزب جمهوری خواه بسیار قوی است و طبق نظرسنجی‌ها باعث افزایش حمایت‌ها از ترامپ شده است. این چیزی است که من را نگران می‌کند و اگر من دادستان بودم، چنین پرونده‌ای را تشکیل نمی‌دادم.

 

بولتون گفت: نتیجه احتمالی اين که اگر ترامپ تبرئه شود، تقویت شدید کارزار انتخاباتی او خواهد بود و این مرا نگران می‌کند. من نگران آسیب زدن دادستان به ترامپ نیستم؛ من نگرانم این محاکمه در صورت شکست، به ترامپ کمک کند و این برای ما که می‌خواهیم ترامپ را از نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری باز داریم، فاجعه بار خواهد بود. نظرسنجی‌ها حاکی از حمایت جمهوری خواهان از ترامپ است، اما به معنای حمایت قدرتمندانه نیست، اما به هر حال از نظر من که مخالف نامزدی ترامپ در انتخابات هستم، خبر بدی است.

 

پیش از این دونالد ترامپ در واکنش به اعلام جرم دادگاه منهتن علیه خود، با بیان این‌که «من بی‌گناه هستم»، این حکم را نوعی محاکمه سیاسی و نیرنگ دموکرات‌های این کشور توصیف کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر