کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ دادگاه نیویورک را ترک کرد

دونالد ترامپ پس از پایان جلسه استماع و تفهیم اتهامات خود، دادگاه کیفری منهتن نیویورک را ترک کرد و در این دادگاه بی سابقه به نخستین رئیس جمهور متهم شده در تاریخ ایالات متحده تبدیل شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر از نیویورک، نخستین جلسه دادگاه کیفری دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی (چهارم آوریل/ ۱۵ فروردین ) در حالی برگزار شد که برخی رسانه های خبری تاریخ جلسه بعدی دادگاه او را چهارم دسامبر (۱۳ آذرماه ) اعلام کرده اند.

شبکه خبری سی ان ان وابسته به دموکرات ها اعلام کرد جلسه بعدی دادگاه حضوری پرونده دونالد ترامپ، ۴ دسامبر تعیین شده است.

به این ترتیب با خروج ترامپ از دادگاه، بازداشت رسمی او منتفی شد و جلسه دادگاه نیز به اواخر سال جاری میلادی یعنی ۲۰۲۳ موکول شد.

علنی شدن بخش هایی از کیفرخواست

بخش هایی از کیفرخواست و اتهامات ترامپ نیز همزمان با پایان یافتن دادگاه او علنی و منتشر شد. به گزارش سی ان ان، ترامپ به "توطئه غیرقانونی" برای تضعیف یکپارچگی انتخابات ۲۰۱۶ و تلاش برای مخفی کردن اخبار منفی متهم شد.

در کیفرخواست علیه دونالد ترامپ که روز سه شنبه علنی شد، آمده است رئیس جمهور سابق آمریکا در توطئه ای برای تضعیف یکپارچگی انتخابات ۲۰۱۶ دست داشته است.

دادستان های دادگاه منهتن مدعی شدند که ترامپ بخشی از یک طرح غیرقانونی برای سرکوب اطلاعات منفی از جمله پرداخت غیرقانونی ۱۳۰ هزار دلار برای سرکوب اطلاعات منفی برای کارزار انتخاباتی ترامپ بوده است.
در کیفرخواست ادعا شده است که دلیل ارتکاب جرم جعل سوابق تجاری تا حدی برای "ترویج نامزدی ترامپ" بوده است./ایرنا

ارسال نظر