یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

استقبال کرملین از توافق ایران و عربستان سعودی

استقبال کرملین از توافق ایران و عربستان سعودی سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه روسیه از هر توافقی که به کاهش تنش در منطقه غرب آسیا منجر شود استقبال می‌کند، گفت که اهداف مسکو در اوکراین نیز فقط با گزینه نظامی قابل دستیابی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) از توافق جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای احیای روابط دیپلماتیک استقبال کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین، در پاسخ به سوالی درباره واکنش روسیه به توافق تهران و ریاض گفت: «از هر اقدامی برای گفتگو و کاهش تنش در منطقه [غرب آسیا] استقبال می‌کنیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به هند برای شرکت در نشست گروه ۲۰ را نمی‌توان منتفی دانست، توضیح داد: «اهداف کنونی روسیه در اوکراین فقط با ابزار نظامی قابل دستیابی است».

 

سخنگوی کرملین با اعلام خبر تماس تلفنی پوتین با «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان، اظهار داشت: «پوتین و پاشینیان در مورد اجرای توافقات بین روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان از جمله اقداماتی برای تضمین امنیت مرزها گفتگو کردند».

 

پسکوف درباره این تماس افزود: «پوتین با پاشینیان در مورد لزوم حل‌وفصل همه مسائل مربوط به قره‌باغ به شیوه‌ای سازنده از طریق ارتباط بین طرفین و نیروهای حافظ صلح روسیه صحبت کرد».

 

طبق این گزارش، وی درباره گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر حمایت هند از سقف قیمت تعیین‌شده برای نفت روسیه توسط کشورهای غربی، تصریح کرد: «روسیه به اظهارات مطبوعاتی درباره همکاری با هند در زمینه نفت نگاه نخواهد کرد، بلکه به تماس با طرف مقابل چشم دوخته است».

 

این مقام روس درباره سفرهای جداگانه احتمالی «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به مسکو نیز گفت که در زمان مناسب درباره آنها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

پسکوف پیش از این نیز با اعلام خبر تماس تلفنی رؤسای جمهور فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران، گفته بود که دو طرف طرح‌های زیرساختی دوجانبه را مورد بررسی قرار دادند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار