جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

لاریجانی: ایران برنامه ای ۲۵ ساله برای ارتباط با چین تدوین کرده است

رئیس مجلس از تدوین برنامه ای ۲۵ ساله کشورمان برای ارتباط با چین خبر داد و گفت: برای تبدیل این برنامه به سند راهبردی مشترک باید با طرف چینی مذاکره کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سونگ تائو، وزیر امور بین الملل حزب کمونیست چین امروز (سه شنبه 8 مرداد) با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

لاریجانی در این دیدار دو تمدن بزرگ ایران و چین را دارای سوابق تاریخی طولانی خواند و گفت: در سفر به چین و ملاقات با مسئولان این کشور، علاقه به گشودن فصل جدیدی در روابط دو کشور، محسوس بود.

 

وی با اشاره به سخنان وزیر امور بین‌الملل حزب کمونیست چین درباره فشار آمریکا به ایران و چین افزود: با تحلیل شما مبنی بر اینکه ایران و چین در معرض دشمنی با آمریکا هستند، موافقم. این خصومت جنبه تاکتیکی ندارد، بلکه راهبردی و عمیق است و باید در مقابل آن تفکری راهبردی را دنبال کرد.

 

رئیس مجلس ادامه داد: رایزنی ایران و چین و همراهی برخی کشورهای دوست، می تواند مقابل خصومت آمریکا قرار گرفته و آثار آن را خنثی کند در عین حال که موفقیت آمیز بودن این برنامه مشروط به عملی بودن گام‌ها و حرکت رو به جلو آنهاست.

 

نماینده قم در مجلس با اشاره به سفر چندی پیش خود به چین تصریح کرد: در آن سفر، آقای شی جین پینگ رئیس جمهور چین بر تدوین برنامه درازمدت 25 ساله‌ای برای روابط دو کشور تاکید داشت. ایران برنامه 25 ساله را از منظر خود تدوین کرده و برای تبدیل این برنامه به سند راهبردی مشترک باید با طرف چینی مذاکره کنیم.

 

رئیس قوه مقننه افزود: رهبر انقلاب و دولت ایران مایلند روابط ایران و چین گسترده باشد و پارلمان ایران نیز پشتیبان این مناسبات است.

 

براساس این گزارش سونگ تائو وزیر امور بین الملل حزب کمونیست چین نیز در ابتدای این دیدار اظهار داشت: در حال حاضر اوضاع منطقه و بین الملل با تحولات پیچیده‌ای روبرو است و باید توافقات مهم دو کشور اجرایی شود.

 

وی با بیان اینکه اراده استوار کشور چین برای توسعه مناسبات خود با ایران تغییر نخواهد کرد و چین همواره آماده توسعه روابط با ایران است، بیان کرد: ایران و چین دارای 2 تمدن بزرگ و تاریخ دیرینه هستند و هر دو کشور سهم خود را برای پیشرفت قاره آسیا و تمدن انسانی ایفا کرده‌اند.

 

وزیر امور بین الملل حزب کمونیست چین افزود: دو کشور ایران و چین با شناخت وضعیت و موقعیت خود مسیرشان را انتخاب کرده و به دستاوردهای فراوانی رسیده‌اند. تجربیات ایران و چین نشان می‌دهد کشورهای در حال توسعه نیاز به کپی کردن الگوی توسعه غربی ندارند و با الگوی پیشرفت بومی می‌توانند به سعادت دست یابند.

 

سونگ تائو ادامه داد: در موضوع برجام، چین از تلاش‌های ایران برای حفظ برجام و اجرای تعهدات طرفین حمایت می‌کند.

 

وزیر امور بین الملل حزب کمونیست چین گفت: در حال حاضر دو کشور ایران و چین با فشار و زورگویی آمریکا روبرو هستند و یکی از اهداف این سفر، هماهنگی بین دو کشور برای مقابله با اقدامات یکجانبه و سلطه جویانه آمریکاست.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار