اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

لیبرمن: بازدارندگی اسرائیل در برابر نصرالله کاملا از بین رفته است

وزیر امنیت سابق رژیم صهیونیستی هشدار داد که بازدارندگی اسرائیل در برابر حزب‌الله لبنان کاملا از بین رفته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آویگدور لیبرمن» عضو کنست و وزیر امنیت و خارجی سابق رژیم صهیونیستی درباره از بین رفتن بازدارندگی این رژیم در برابر حزب‌الله لبنان هشدار داد.

 

وی در ادامه گفت: «پاسخ اسرائیل (حملات اخیر به جنوب لبنان) یک شوخی خنده‌دار بود و بازدارندگی در قبال نصرالله کاملا از بین رفت».

 

پایگاه خبری آکسیوس به نقل از مقام‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رئیس موساد در جلسه شب گذشته کابینه امنیتی گفته که در صورت حمله به مواضع حزب‌الله، این گروه لبنانی به هر گونه حمله پاسخ خواهد داد.

 

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفته بود که به نفع اسرائیل است که حزب‌الله را از معادلات خارج کند و به مواضع آن حمله نکند.

 

عصر پنجشنبه رژیم صهیونیستی با ده‌ها راکت که از جنوب لبنان شلیک شد هدف حمله قرار گرفت. آکسیوس نوشته این جدی‌ترین تنش میان اسرائیل و لبنان از زمان جنگ سال ۲۰۰۶ بوده است.

 

این حمله راکتی بعد از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نمازگزاران مسلمان در حرم‌الشریف صورت گرفت.

 

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این حملات راکتی به مواضع حماس در غزه حمله کرد. گروه حماس هم در واکنش ده‌ها راکت به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرد.

 

رژیم صهیونیستی حملاتی نادر هم علیه مواضع حماس در جنوب لبنان انجام داد.

 

در رایزنی‌هایی که توسط بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ صهیونیست‌ها قبل از نشست کابینه امنیتی روز پنجشنبه برگزار کردند ارتش رژیم صهیونیستی و موساد ارزیابی‌های متفاوتی از پاسخ احتمالی حزب‌الله به حملات هوایی اسرائیل در لبنان ارائه کردند.

 

طبق گزارش آکسیوس، «دیوید بارنئا»، رئیس سیا گفت که اسرائیل احتمالاً به هر گونه حمله هوایی از جانب اسرائیل پاسخ خواهد داد و بنابراین لازم است که اسرائیل علاوه بر حماس به مواضع این گروه هم حمله کند.

 

با وجود این، هرزی هالوی، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی استدلال کرد که منفعت اسرائیل در این است که حزب‌الله را از معادلات خارج کند و تمرکزش را روی حماس بگذارد.

 

منابع مورد استناد آکسیوس گفته‌اند که موضع رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در نهایت به عنوان توصیه نهایی پذیرفته شد و جلسه کابینه امنیتی خاتمه یافت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار