گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

درخواست گانتس برای برکناری وزیر امنیت داخلی نتانیاهو

وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی از نتانیاهو خواست تا با توجه به عملکرد ضعیف و غیرقابل دفاع ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی وی را از این منصب برکنار کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر. «بنی گانتس» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم خواست تا با توجه به عملکرد ضعیف «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی وی را از این منصب برکنار کند.

 

افزایش عملیات‌های ضدصهیونیستی در داخل سرزمین‌های اشغالی و افزایش تهدیدات از ناحیه گروه‌های مقاومت فلسطین در جبهه لبنان و نوار غزه سبب شده است تا دایره انتقادات از وزیر جنجالی و نژادپرست رژیم صهیونیستی افزایش یابد.

 

عملیات ضدصهیونیستی شب گذشته در تفرجگاه «چارلز کلور» شهر تل آویو که همزمان با نخستین سالگرد عملیات خیابان «دیزنگوف» تل آویو توسط شهید فلسطینی «رعد حازم» انجام شده است، آتش انتقاد رسانه‌ها از عملکرد ضعیف بن گویر در مقام وزیر امنیت داخلی را تشدید کرده است. در جریان عملیات شب گذشته تل آویو یک فرد کشته و 5 الی 6 تن دیگر زخمی شدند.

 

افزایش نارضایتی‌ها در سطح اجتماعی و در میان رهبران احزاب و جریان‌های سیاسی از وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در شرایطی است که شخص بن گویر سال گذشته با حضور در محل عملیات دیزنگوف تل آویو، «اوری بارلو»، وزیر وقت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را متهم به اهمال در برقراری امنیت در داخل سرزمین‌های اشغالی کرد و خواستار استعفا و برکناری وی شده بود.

 

حال و با گذشت یک سال از عملیات دیزنگوف، بسیاری از کاربران شبکه‌های مجازی در فلسطین اشغالی با انتشار مجدد این تصاویر، ضمن تمسخر بن گویر، خواهان کناره گیری وی از منصب وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی شده‌اند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار