کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بیانیه تل‌آویو درباره حملات به جنوب لبنان و نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اشاره به هدف قرار دادن ۳ موضع در جنوب لبنان و ۱۰ موضع در نوار غزه، گفت که ۴۴ راکت توسط گروه‌های مقاومت به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 07
کد خبر: ۱۷۸۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی روز جمعه گفت که طی ساعات گذشته به ۳ هدف در جنوب لبنان و ۱۰ هدف در نوار غزه حمله کرده‌اند.

در این بیانیه ضمن اشاره به شلیک ۴۴ راکت توسط گروه‌های مقاومت از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی، ادعا شده است که ۲۹ فروند از این راکت‌ها را رهگیری کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین افزود: «ما به‌طور منظم وضعیت میدانی را ارزیابی می‌کنیم و بر این اساس به حملات علیه حماس در غزه و لبنان ادامه می‌دهیم».

سخنگوی ارتش این رژیم با اعلام تقویت یگان‌های پیاده‌نظام و توپخانه‌ای در شمال و جنوب فلسطین اشغالی، گفت: «دولت لبنان مسئول هر اتفاقی در داخل خاک خود از جمله شلیک موشک است. ما اجازه نمی‌دهیم حماس از لبنان فعالیت کند».

رسانه‌های عبری‌زبان هم با اشاره به درخواست ارتش تروریست رژیم صهیونیستی از شهرک‌نشینان مجاور نوار غزه برای ماندن نزدیک پناهگاه‌ها تا اطلاع ثانوی، نوشتند: «رئیس ستاد ارتش اسرائیل به زودی وضعیت امنیتی لبنان و نوار غزه را ارزیابی خواهد کرد».

از سوی دیگر، خبرنگار شبکه «الجزیره» از منطقه گزارش داد که ساعتی پیش گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه، تعداد دیگری راکت را به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین شلیک کرده‌اند.

در پی این اقدام، آژیر‌های هشدار حمله موشکی در مناطق اشغالی «سدیروت» و «ایفیم» در نزدیکی نوار غزه به صدا درآمدند.

طبق این گزارش، سامانه پدافندی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی نیز برای رهگیری این دسته جدید راکت‌ها فعال شد./ خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر