معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

حمایت دوباره واشنگتن از جنایت‌های رژیم صهیونیستی

وزارت خارجه آمریکا در پی جنایات رژیم صهیونیستی، دفاع نیرو‌های مقاومت را محکوم و با حمایت از این رژیم اعلام کرد که در کنار آن می‌ایستد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا جمعه شب به وقت محلی بدون محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی گفت: ایالات متحده در کنار دولت و مردم اسرائیل می‌ایستد. ما در تماس نزدیک با شرکای اسرائیلی خود هستیم و بر تعهد پایدار خود به امنیت آن‌ها تاکید می‌کنیم.

 

به گزارش پایگاه خبری وزارت خارجه آمریکا، این مقام آمریکایی دفاع نیرو‌های مقاومت در برابر حملات رژیم صهیونیستی را "تروریستی " خواند و گفت: ایالات متحده، حملات تروریستی امروز در کرانه باختری و تل آویو را به شدت محکوم می‌کند.

 

به گفته معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در میان سه کشته و حداقل هشت زخمی حملات روز جمعه، علاوه بر صهیونیست ها، شهروندانی از ایتالیا و انگلیس هم بوده اند.

 

پیش از این، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی دفاع نیرو‌های مقاومت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: تعهد ما به امنیت اسرائیل همچنان قاطع است. ما حق مشروع اسرائیل برای دفاع از مردم و سرزمین خود در برابر هر گونه تجاوز را به رسمیت می‌شناسیم.

 

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید درباره حمله موشکی لبنان به اسرائیل افزود: ما از ادامه خشونت‌ها بسیار نگران هستیم و از همه طرف‌ها می‌خواهیم از تشدید بیشتر تنش‌ها خودداری کنند. جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به طور کامل در جریان اوضاع قرار گرفته و سفیر آمریکا و سایر مقامات با اسرائیل در تماس هستند.

 

وی با حمایت از رژیم صهیونیستی گفت: ما پرتاب راکت به اسرائیل را محکوم می‌کنیم. استفاده از لبنان به عنوان سکوی پرتاب برای حملات موشکی علیه اسرائیل تنها مردم لبنان را در معرض خطر قرار می‌دهد و احتمال بی ثباتی بیشتر در این کشور را افزایش می‌دهد. تعهد ما به امنیت اسرائیل همچنان قاطع است. ما حق مشروع اسرائیل برای دفاع از مردم و سرزمین خود در برابر هر گونه تجاوز را به رسمیت می‌شناسیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار