هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

اظهار نگرانی اتحادیه اروپا از وضعیت تل‌آویو

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار یک بیانیه درباره درگیری‌های اخیر در فلسطین اشغالی، لبنان و وضعیت تل‌آویو اظهارنظر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه روز شنبه (امروز) خود درباره درگیری‌های اخیر میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت، درباره وضعیت این رژیم ابراز نگرانی کرد.

 

این مقام ارشد بروکسل در ابتدای بیانیه خود تصریح کرد: «اتحادیه اروپا از تشدید شدید خشونت‌ها طی روزهای اخیر در اسرائیل، سرزمین‌های اشغالی فلسطین و لبنان به شدت نگران است».

 

وی ادامه داد: «شب گذشته، یک بار دیگر حملات تروریستی مرگباری در تل‌آویو رخ داد که یکی از آنها یک گردشگر ایتالیایی را کشت. اتحادیه اروپا این اعمال خشونت آمیز را کاملا محکوم می‌کند. این (حملات) باید متوقف شود».

 

به گفته مقام ارشد اروپایی، «این افزایش خشونت به دنبال چند روز تنش و درگیری در اماکن مقدس از جمله مداخله و استفاده از زور توسط پلیس اسرائیل در داخل محوطه مسجد الاقصی رخ می‌دهد».

 

جوزپ بورل اضافه کرد: «اتحادیه اروپا حوادث خشونت باری را که در اماکن مقدس رخ داده است محکوم و یادآوری می‌کند که وضعیت موجود در تمام اماکن مقدس باید حفظ شود».

 

وی با جانبداری در رژیم اشغالگر قدس نوشت: «ما همچنین حملات موشکی بی‌رویه به اسرائیل از غزه و خاک لبنان را محکوم می‌کنیم. ما حمله تروریستی را که منجر به کشته شدن دو اسرائیلی و مجروح شدن شدید یک نفر شد، بدون هیچ گونه قید و شرطی محکوم می‌کنیم. اسرائیل حق دفاع از خود را دارد. در همین بین، هر پاسخی باید متناسب باشد».

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان افزود: «اتحادیه اروپا خواستار پایان فوری این خشونتت ادامه‌دار است. هر کاری باید انجام شود که از گسترش درگیری جلوگیری گردد. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم خویشتنداری حداکثری نشان داده، از تشدید تنش بپرهیزند و در تعطیلات مذهبی پیش رو آرامش را ترویج دهند».

 

تجاوزات صهیونیست‌ها علیه مسجدالأقصی و نمازگزاران فلسطینی و حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نوار غزه واکنش‌های بین‌المللی را به دنبال داشت.

 

طی دو روز اخیر تنش‌ها در فلسطین اشغالی تشدید شده و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی برخی نقاط جنوب لبنان و نوار غزه را هدف حمله خود قرار داد که گروه‌های مقاومت به آن پاسخ دادند و شبکه صهیونیستی «کان» روز جمعه در این خصوص گزارش داد که شب گذشته ۴۰ فروند موشک از نوار غزه به سمت شهرک‌های اشغالی شلیک شد.

 

به گزارش رسانه‌های صهیونیستی، پنج‌شنبه هفته گذشته بالغ بر ۱۰۰ راکت از جنوب لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شده بود. این حملات پس از آن صورت گرفت که بامداد روز چهارشنبه نظامیان صهیونیست با یورش به مسجدالاقصی دهها نمازگزار و معتکف را ضرب و شتم و بازداشت کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار