توافق موشکی یونان با رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

توافق موشکی یونان با رژیم صهیونیستی

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه (امروز) با یونان قراردادی را امضا کرده تا موشک‌های ضد تانک «اسپایک» به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار به این کشور بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند که رژیم صهیونیستی و یونان برای فروش موشک‌های ضد تانک توافق امضا کردند.

 

به گزارش تایمز اسرائیل، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس درباره توافق با یونان گفت که این توافق بر «مشارکت قوی» بین دو طرف و همچنین تعهد آنها برای تضمین ثبات منطقه تأکید می‌کند.

 

«ایال زمیر» مدیر کل وزارت جنگ این رژیم و «آریستیدیس الکسوپولوس» مدیر تدارکات دفاعی وزارت دفاع یونان در مراسم امضای توافق فروش موشک‌های اسپایک حضور داشتند.

 

این مقام رژیم اشغالگر قدس این توافق با یونان را نشانه دیگری از «مشارکت راهبردی» بین رژیم صهیونیستی و یونان خواند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند که یونان ۳۷۰ میلیون یورو (۱.۴۴ میلیارد شِکِل معادل ۴۰۰ میلیون دلار) برای این موشک‌های ساخت شرکت صهیونیستی «رافائل» پرداخت خواهد کرد.

 

بنا بر اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، موشک‌های اسپایک در حال حاضر توسط حدود ۴۰ کشور از جمله ۱۹ کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو استفاده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار