رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

شکایت لبنان علیه اسرائیل در شورای امنیت

وزارت امور خارجه لبنان امروز شنبه شکوائیه‌ای علیه رژیم موقت صهیونیستی و اقدامات تنشزای این رژیم، به دبیر کلهای سازمان ملل و شورای امنیت تسلیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد، لبنان در این نامه، نسبت به خطر تحولات اخیر منطقه هشدار داد؛ به ویژه رخدادهایی که در روستاهای واقع در جنوب این کشور صورت گرفته است.

رژیم صهیونیستی که بارها از طرق مختلف، حاکمیت لبنان را نقض کرده است، این بار هم به خاطر حملات راکتی که به تازگی از خاک لبنان شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داد، ادعاهایی علیه بیروت مطرح کرده است.

وزارت خارجه لبنان با اشاره به تلاش برای خاموش کردن آتش فتنه و دعوت به آرامش، رژیم صهیونیستی را مسئول هر گونه تنشی عنوان کرد که می‌تواند به انفجار وضعیت در مرزهای جنوبی لبنان منجر شود.

این نهاد لبنانی با بیان اینکه این کشور همچنان سیاست خویشتنداری را در پیش گرفته است، تصریح کرد: لبنان به اهمیت ثبات و آرامش آگاه است و به اجرای تعهدات بین‌المللی خود، ملزم است، ولی حملات بامداد جمعه اسرائیل به مناطق جنوب را محکوم می‌کند که جان غیر نظامیان و تمامیت ارضی لبنان را به خطر انداخت.

بیروت با بیان اینکه این حملات، یک اقدام خصمانه و نقض حاکمیت لبنان و تهدیدی برای ثبات این کشور است، هشدار داد که حق دفاع از خویشتن را برای خود، محفوظ می‌داند. لبنان در عین حال نسبت به خطر و پیامدهای اقدامات تحریک‌آمیز در قدس شریف هشدار داد.

لبنان در پایان از شورای امنیت و جامعه بین‌الملل خواست که حملات رژیم صهیونیستی را محکوم و این رژیم را مجبور کند که به نقض حاکمیت دریایی، زمینی و هوایی لبنان پایان دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار