پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

اردن درخواست تل‌آویو برای تخلیه مسجدالاقصی را رد کرد

دولت اردن با هشدار درباره پیامدهای فاجعه‌بار نقض وضعیت مسجدالاقصی، به درخواست رژیم صهیونیستی برای تخلیه این مکان مقدس از نمازگزاران فلسطینی پاسخ منفی داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه رژیم موقت صهیونیستی بامداد یکشنبه از دولت اردن خواست تا به‌وسیله مأموران اوقاف، معتکفان فلسطینی را از مسجدالاقصی اخراج کنند.

 

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، اردن نیز به این درخواست تل‌آویو جواب منفی داده و به‌نظر می‌رسد که تخلیه مسجدالاقصی بعد از نماز صبح انجام می‌شود.

 

دولت اردن همچنین درباره «پیامدهای فاجعه‌بار» تداوم نقض وضعیت تاریخی و قانونی در مسجدالاقصی توسط نظامیان صهیونیست هشدار داد.

 

همزمان خبرنگار شبکه «المیادین» گزارش داد که نظامیان رژیم موقت صهیونیستی در حال بستن دروازه‌های ورودی به مسجدالاقصی هستند.

 

همچنین جوانان فلسطینی که داخل «المصلی القبلی» حضور دارند، در انتظار برای هجوم نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست، شروع مسدود کردن ورودی‌های نمودند.

 

از سوی دیگر گروه مقاومت «عرین الاسود» طی بیانیه‌ای هشدار داد: «پیام خود را به هر خائنی که دین، وجدان، ناموس و کشور خود را فروخته است، می‌فرستیم. کارهای شما برملا شده و اعمال بد شما آشکار شده است. ما هر جا که باشید دنبال شما هستیم و هیچ کس از شما محافظت نخواهد کرد. شما هر جا که سنگر گرفته باشید در امان نخواهید بود».

 

پیش از این نیز «پیتر استانو» سخنگوی کمیسیون اروپا ضمن ابراز ناخرسندی از حملات نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی، گفته بود که وضعیت قانونی موجود در اماکن مقدس فلسطین اشغالی باید حفظ شود./ فارس

ارسال نظر