تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد

نام چند ایستگاه مترو تغییر می کند

عضو شورای اسلامی شهر تهران از تغییر نام برخی ایستگاه های مترو خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر. نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورا با اشاره به تصویب ۱۶۹ تغییر نام در شورا، اظهار کرد: از این تعداد ۱۴۶ نامگذاری به نام شهدای مرد و ۱۷ مورد نیز به نام شهدای زن بوده است.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ شرکت اجرای تابلوها را بر عهده دارند، گفت: وقتی شرکتی به نام عرف ایران داریم چه لزومی دارد که این تعداد شرکت سفارش تابلوها را دریافت کنند و پیشنهاد ما این است که ساخت تابلوها به صورت متمرکز انجام شود.

 

گفتنی است؛ در این جلسه تغییر نام ایستگاه مترو خط چهار و منطقه پنج واقع در تقاطع خیابان آیت الله کاشانی و بزرگراه علامه جعفری به نام علامه محمدتقی جعفری، ایستگاه مترو تقاطع خیابان آیت الله کاشانی و بلوار جنت آباد جنوبی به نام آیت الله کاشانی و ایستگاه میدان چهار باغ به نام ایستگاه چهارباغ تصویب شد.

 

همچنین نام کوچه ارکیده ۲ در منطقه یک به نام شهید سید احمد موسوی، کوچه فاقد نام در خیابان شهید لواسانی منطقه یک به نام شهید مهرداد معیر، کوچه شب بو در منطقه یک به نام شهید موسی فتح آبادی، کوچه مریم در منطقه یک به نام شهید محمدرضا سوری، خیابان گلستان سوم در منطقه یک به نام استاد دکتر احمد روستا، کوچه مهر سوم در منطقه یک به نام شهیدان فائزه و شهاب منصوری، کوچه اختر در منطقه ۱۱ به نام بصیرت، خیابان رودکی شمالی در منطقه ۲ به نام شهیدان منا، خیابان رودکی جنوبی در منطقه ۱۰ به نام رودکی، خیابان نسترن در منطقه ۳ به نام شهید سید فریدالدین معصومی و کوچه نسترن در منطقه ۱۹ به نام شهید اسماعیل رستمی نامگذاری شد.

 

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در مواردی به صورت مداوم در خصوص شهدا کار انجام می شود، اظهار کرد: درخواست من این است که شهرداری تهران گزارشی را در رابطه با اقدامات صورت گرفته با محوریت شهدا و مقاومت در شورا ارائه دهد./ thvs

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده