پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

احتمال سفر هیئت فنی ایران به عربستان در روز سه‌شنبه

هیئت فنی ایران به منظور فراهم کردن شرایط و مقدمات بازگشایی سفارت‌خانه جمهوری اسلامی ایران در ریاض احتمالا سه‌شنبه به عربستان سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۹۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی توافق دو کشور ایران و عربستان به منظور از سرگیری روابط سیاسی و بازگشایی سفارت‌‌خانه‌های دو کشور، هیئتی فنی از ایران برای بازدید و فراهم کردن شرایط و مقدمات بازگشایی سفارت‌خانه ایران در عربستان به ریاض سفر می‌کند.

 

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که این هیئت فنی احتمالا روز سه‌شنبه 22 فروردین به عربستان سفر می‌کند.

 

در روز شنبه 19 فروردین ماه بود که یک هیئت فنی از عربستان با هدف بررسی سازوکارهای بازگشایی سفارت این کشور در تهران و کنسولگری آن در مشهد وارد تهران شد.

 

ریاست هیئت سعودی را "ناصر بن عوض آل غنوم" به عهده دارد.

 

پس از توافق رسمی جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی، نوزدهم اسفند سال 1401 هجری شمسی برابر با دهم مارس 2023 میلادی برای ازسرگیری روابط دوجانبه در کشور چین، روز پنجشنبه هفدهم فروردین 1402، وزیران خارجه دو کشور در پکن برای اولین بار با یکدیگر دیدار کردند.

 

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل بن‌ فرحان وزیر خارجه عربستان بعد از نشست دوجانبه و گفتگو با یکدیگر در پکن، بیانیه‌ مشترکی را به امضا رساندند.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: در سایه مفاد بیانیه سه‌جانبه مشترک جمهوری اسلامی ایران، عربستان سعودی، و جمهوری خلق چین مورخ 19 اسفند 1401 (10 مارس 2023 میلادی) در رابطه با از سرگیری روابط میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران و همچنین در چارچوب هماهنگی میان دو کشور در رابطه با اقدامات لازم برای از سرگیری فعالیت دیپلماتیک و کنسولی بین دو کشور، گفت­وگوهایی در تاریخ 17 فروردین 1402 برابر با 15 رمضان 1444 هجری قمری مصادف با 6 آپریل 2023 میلادی در شهر پکن میان جناب آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، و جناب آقای امیر فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی صورت گرفت.

 

دو طرف طی این گفت­وگوها بر اهمیت پیگیری اجرای توافق پکن و فعال‌سازی آن به نحوی که اعتماد متقابل و زمینه‌های همکاری را گسترش دهد و به ایجاد امنیت، ثبات و شکوفایی منطقه کمک نماید، تأکید کردند./ تسنیم

ارسال نظر