ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

روسیه به اتهامات درباره نقش در افشای اسناد محرمانه آمریکا واکنش نشان داد

سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه به اتهامات مبنی بر این که مسکو در افشای اخیر اسناد اطلاعاتی آمریکا دست داشته، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین دوشنبه (۱۰ آوریل) در واکنش به اتهامات مبنی بر این که مسکو مسئول افشای اسناد اطلاعاتی آمریکا درباره برخی کشورها از جمله اوکراین است، گفت تمایل عمومی برای مقصر شناختن روسیه برای همه چیز وجود دارد و آن را بیماری شایع خواند.

 

به گزارش اسپوتنیک، او درباره اطلاعات افشاشده پنتاگون گفت: جالب است و همه آ‌ن‌ها مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرند.

 

این مقام روس در خصوص جاسوسی آمریکا از ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین هم اظهارنظر کرد و گفت: این را نمی‌توان منتفی دانست چرا که واشنگتن از مدت‌ها پیش رهبران سایر کشورها بویژه کشورهای اروپایی را زیر نظر داشته است.

 

سخنگوی کرملین در خصوص امکان میانجیگری پاریس در مسئله اوکراین هم چنین تصوری را دشوار خواند و استدلال کرد زیرا پاریس مستقیم و غیرمستقیم در درگیری با جانبداری از کی‌یف مشارکت داشته است.

 

به گزارش شبکه سی‌ان‌ان، افشای اخیر اسناد طبقه‌بندی شده پنتاگون که نشان می‌دهد ایالات متحده نه تنها از دشمنان و رقبای خود جاسوسی می‌کرده بلکه متحدان خود را نیز در امان نگذاشته، موجب شده تا نگرانی عمیقی در بین مقام‌های آمریکایی ایجاد شود.

 

رسانه‌ها پنجشنبه گزارش کردند پنتاگون در حال تحقیق در خصوص نشت اطلاعات محرمانه در خصوص وضعیت ارتش اوکراین و برنامه ایالات متحده و ناتو برای تقویت این کشور در مقابل روسیه است.

 

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» گزارش کرده این اسناد که تاریخ آن به اوایل ماه مارس بازمی‌گردد، در «کانال‌های تلگرامی حامی دولت روسیه» پخش شده است.

 

در عین حال، خبرگزاری رویترز به نقل از مقام‌های آمریکایی که نامی از آن‌ها برده نشده، مدعی شد ایالات متحده این قضیه را منتفی نمی‌داند که اسنادی که در شبکه‌های اجتماعی قرار داده شده، دستکاری شده و تغییراتی در آن ایجاد شده است.

 

دفتر ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین جمعه گزارش کرد وی در جلسه ستاد فرماندهی عالی، مسائل مربوط به جلوگیری از افشای اطلاعات مربوط به برنامه‌های نیروهای اوکراینی را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

 

به گفته یک منبع نزدیک به زلنسکی، افشای اسناد محرمانه پنتاگون، کی‌یف را مجبور کرد برخی از برنامه‌های نظامی خود را تغییر دهد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار