جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

روسیه از سرنگونی بیش از ۱۰۰ پهپاد بیرقدار اوکراین خبر داد

روسیه از سرنگونی بیش از ۱۰۰ پهپاد بیرقدار اوکراین خبر داد فرمانده یگان پدافند هوایی روسیه از سرنگون کردن ده‌ها پهپاد بیرقدار ارتش اوکراین و مقابله با هرگونه هدف هوایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر. فرمانده یگان پدافند هوایی روسیه روز دوشنبه گفت که نیروهای این کشور تاکنون ۱۰۰ فروند پهپاد «بیرقدار» ارتش اوکرابن را سرنگون کرده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، «آندری دمین»، فرمانده یگان پدافند هوایی و معاون فرمانده کل نیروی هوافضای روسیه در نشست خبری گفت که بیش از ۱۰۰ پهپاد بیرقدار در عملیات روسیه علیه اوکراین تاکنون سرنگون شده است.

 

وی گفت که هیچ تفاوتی بین نبرد با پهپادهای راهبردی همچون گلوبال هاوک » یا «ریپر» ساخت آمریکا با بیرقدار ساخت ترکیه وجود ندارد و سرنگون کردن بیش از ۱۰۰ فروند بیرقدار در طول عملیات نظامی ویژه در اوکراین گواه روشنی بر این امر است.

 

وی گفت: «حادثه پهپاد ام کیو-۹ آمریکا بر فراز دریای سیاه برای غرب روشن کرد که روسیه برای دفاع هوایی با چنین اهدافی مشکلی ندارد.»

 

پیشتر نیز رسانه‌ها گزارش کردند که برخلاف ادعای ترکیه، برخی قطعات این پهپادپیشرفته ساخت آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی است. در حالیکه بایکار، غول دفاعی ترکیه مدعی است که پهپادهای رزمی محبوب خود را به طور کامل از داخل ترکیه تهیه می‌کند، قطعات پهپادهای سرنگون‌شده در درگیری‌های متعدد مشخص کرد که قطعاتی از این پهپاد توسط تولید کنندگان آمریکایی، کانادایی و اروپایی ساخته شده‌اند.

 

این گزارش حاکیست، موج حملات پهپادی روسیه به اوکراین مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفته و گفته می‌شود روسیه با این پهپادها قصد از بین بردن پدافند هوایی اوکراین را دارد. سامانه دفاع هوایی ناتو نیز به دو بخش تقسیم می‌شود. «شمال» با یک مرکز کنترل مستقر در «رامشتاین» در آلمان و «جنوب» با یک مرکز فرماندهی در «ناپل» ایتالیا که حریم هوایی بر فراز ایتالیا، پرتغال، اسپانیا، یونان، ترکیه و همچنین دریای مدیترانه و دریای سیاه را کنترل می‌کند.

 

در اروپا، به طور عمده سامانه‌های دفاع هوایی نسبتا قدیمی در حال انجام وظیفه هستند و ادغام آن‌ها در یک سیستم واحد دشوار است. اما مهمتر از همه، آنها در واقع این سیستم مدیریت یکپارچه را ندارند و در اصل، آنها نیاز به بازسازی و جمع آوری پدافند هوایی کنونی خود دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار